iPhone X – Scor Record in Primul Benchmark

iPhone X are un scor record in primul benchmark facut folosind Geekbench, performantele sale fiind cu mult mai mari decat se astepta oricine anul acesta.

iPhone X are un scor record in primul benchmark facut pentru noul chip A11 care include un procesor cu sase nuclee, performantele sale fiind mai bune decat si-ar fi imaginat oricine.  iPhone X are in imaginea de mai jos primul scor inregistrat in aplicatia de benchmarking Geekbench, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre performante aproape duble fata de cele ale iPhone 7 Plus.

iPhone X obtine 9959 puncte in testul multi-core si 4061 puncte in testul single-core pentru procesor, punctajul fiind mai mare chiar si decat cel inregistrat de iPad Pro 2017. iPad Pro 2017 a inregistrat un punctaj cu aproximativ 500 de puncte mai mic decat cel pe care-l vedem in imaginea de mai jos, deci iPhone X ar trebui sa fie cu mult mai rapid, desi pana acum compania Apple nu imbunatatea performantele intr-un asemenea mod.

iPhone X obtine un scor cu peste 4000 de puncte mai mare fata de cel inregistrat de catre iPhone 7 Plus, dar asta doar in testul multi-core. In testul single-core, diferenta intre procesorul iPhone X si cel al iPhone 7 Plus este de aproximativ 500 de puncte, dar asta este perfect normal, compania Apple imbunatatind usor performantele single-core si major cele multi-core prin adaugarea a doua nuclee noi.

iPhone X – inregistreaza un scor record in primul benchmark

iPhone X Scor Record Benchmark

iPhone X inregistreaza un scor si cu peste 3000 de puncte mai mare decat al oricarui alt smartphone Android al momentului, diferentele fiind colosale intre modele. Cu asemenea performante, iPhone X nu doar ca va umili orice smartphone Android de pe piata, ci va sterge efectiv pe jos cu orice fel de competitor cand vine vorba despre puterea de procesaore, Apple putand avea din nou un an fara concurenta in lumea smartphone.

iPhone X va avea performante cu mult mai bune decat cele ale iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iar asta inseamna ca punctajul acestor modele ar putea fi sub 9000. Avand in vedere ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor costa cu o treime mai putin decat iPhone X, este normal ca performantele lor sa fie si cu mult mai mici, compania Apple avand grija ca pentru banii platiti pentru telefoanele sale sa ofere si o experienta excelenta.

iPhone X are performante mai mari si decat a multor MacBook-uri ale companiei Apple, nu doar ale iPad Pro 2017, asa ca vorbim despre un adevarat “montru” in performante. Desigur ca va trebui sa asteptam pana cand iPhone X va fi lansat oficial pentru a vedea daca tot ceea ce este prezentat in imagini este real, dar sunt sanse destul de mari ca informatiile sa fie 100% adevarate, iar iPhone X sa fie atat de impresionant.