WhatsApp – Functia Incredibila de Utila Testata

WhatsApp are o functie incredibil de utila testata de catre compania americana, ea urmand a permite retragerea mesajelor trimise catre diverse persoane.

WhatsApp are o functie incredibil de utila testata in momentul de fata pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind acum disponibila pentru platforma iOS a celor de la Apple. V-am vorbit de ceva vreme despre aceasta noua functie a WhatsApp care este testata in momentul de fata, ea urmand a le permite utilizatorilor sa stearga mesajele pe care le-au trimis catre diverse persoane in platforma de mesagerie.

WhatsApp a gandit aceasta functie pentru a ii ajuta pe utilizatori sa retraga mesaje pe care le-au trimis din greseala catre anumite persoane importante. Retragarea acestor mesaje in aplicatia WhatsApp va fi posibila pentru oricine la maxim 5 minute de la trimiterea lor, insa partea interesanta este ca functia nu va fi disponibila nu se va limita doar la stergerea mesajelor din aplicatie.

WhatsApp testeaza o functie care va sterge inclusiv notificarile din Notifications Center pe care utilizatorii iPhone le primesc, aceasta fiind o adevarata realizare pentru companie. In aceasta idee, utilizatorii WhatsApp nu vor vedea nici notificarea din Notifications Center, nici mesajul care a fost trimis prin platforma, asa ca in afara de voi nimeni nu va sti ca un mesaj a fost trimis prin reteaua companiei.

WhatsApp – functia incredibila de utila testata pe iPhone

WhatsApp testeaza aceasta functie de cateva luni de zile, insa abia recent a activat un server special care se ocupa special de retragerea mesajelor trimise. Avand in vedere faptul ca acest server abia a fost activat de catre compania WhatsApp, exista sanse foarte mari ca lansarea oficiala a acestei functii sa aiba loc in perioada imediat urmatoare, insa nu doar pentru telefoanele iPhone, ci si pentru Android.

WhatsApp prin aceasta functie va oferi posibilitatea de a evita certuri cu prietenii, sau alte persoane apropiate, deoarece mesaje care nu trebuiau sa ajunga la ei vor fi retrase. Mai mult decat atat, acele persoane nici macar nu vor avea dubii in ceea ce priveste continutul mesajelor pentru care au primit notificari de la WhatsApp, dar pe care nu le vad in aplicatie, deci toata lumea “castiga” de pe urma aceastei functii.

“WhatsApp is finally testing the Delete for Everyone feature: the server finally works, and it successfully recalls the message. Also, if the server works this does not mean that the feature is currently enabled. It will be remotely enabled later.”

WhatsApp este cea mai utilizata platforma de mesagerie text de pe planeta, cu 1.2 miliarde de persoane care folosesc lunar aplicatia pentru comunicare. Avand in vedere numarul mare de utilizatori, noua functie pregatita de catre WhatsApp avea si un numar foarte mare de mesaje retrase pentru ca, dupa cum stiti cu totii, exista de multe ori mesaje pe care le-am trimis si am dori sa le retragem din diverse motive.

WhatsApp Functia Incredibila Utila

3 COMENTARII