iPhone X – Pretul din Romania si Europa Dezvaluit

iPhone X are pretul din Romania si Europa dezvaluit de catre un operator de telefonie mobila pentru un jurnalist din Franta si vorbim despre o suma mare.

iPhone X are pretul din Romania si Europa dezvaluit de catre un jurnalist francez, care are cel mai probabil informatiile preluate de la o sursa din cadrul unui operator de telefonie mobila. Conform acestuia, iPhone X urmeaza sa coste nu mai putin de 1100 de euro in versiunea de baza in Franta, un pret foarte mare pentru un telefon mobil, dar pe care multi il asteptau inca din vara acestui an.

iPhone X a fost prezentat in numeroase zvonuri ca avand un pret de vanzare atat de mare, el fiind anuntat de catre diverse surse apropiate Apple, dar si de unele din interiorul unor operatori de telefonie mobila. Cei din Franta au confirmat data de precomanda si lansare pentru iPhone 8, iar acum ni se confirma inclusiv pretul iPhone X, asa ca informatiile ar trebui sa fie cat se poate de reale, chiar daca inca n-au venit de la Apple.

iPhone X cu un pret de pornire de 1100 de euro ar putea ajunge sa coste chiar si 1300 de euro, daca nu chiar mai mult, in functie de spatiul de stocare ales. E posibil ca in SUA Apple sa vanda iPhone X la preturi care incep de la 1000 de dolari, fara taxe, insa adaugand taxele se ajunge la 1100 de dolari, deci vorbim despre paritate 1:1 dolar euro intr-un curs de schimb valutar pe care doar Apple il poate avea.

iPhone X are pretul din Romania si Europa dezvaluit de francezi

iPhone X Pretul Romania Europa Dezvaluit

iPhone X a fost zvonit pana acum ca fiind pregatit pentru lansare in versiuni care au 64 GB, 256 GB si 512 GB spatiu de stocare, deci se ajunge la mai mult spatiu decat la un laptop. Apple ar putea vinde iPhone X si cu 128 GB sau 256 GB spatiu de stocare, dar preturile mari stabilite pentru telefon par sa sugereze faptul ca vom avea mai mult spatiu de stocare decat isi poate cineva imagina vreodata.

iPhone X cu pret de vanzare de 1100 de euro in Europa va costa minim 5060 de LEI in Romania, desi cred ca pretul va fi mai apropiat de 5200 de LEI la magazine ca eMAG. eMAG este reseller oficial de produse Apple, dar uneori are preturile ceva mai mari decat restul, insa nici la ceilalti nu ma astept la un pret mai mic de 5150 de LEi pentru versiunea de baza a iPhone X, asa ca trebuie sa fiti pregatiti pentru asta.

iPhone X va fi vandut de Orange la pretul cu care il vedem si in Apple Store, dar cantitatile vor fi limitate, nu pentru ca operatorul nu va avea stocuri, fiind partener gold si cu cele mai mari stocuri din Romania, ci pentru ca va fi cerere mare. iPhone X cu 256 GB si 512 GB spatiu de stocare va costa pana in 6000 de LEI, un pret exorbitant pentru un telefon, nu doar in Romania, ci oriunde in lume.

iPhone X si iPhone 8 vor avea preturile dezvaluite oficial in aceasta seara si va astept incepand cu 19:30 pe iDevice.ro pentru a discuta despre toate.