Samsung Galaxy Note 8 – Precomenzi Record inaintea iPhone X

Samsung Galaxy Note 8 a inregistrat precomenzi record inaintea lansarii iPhone X si iPhone 8, dar cifrele sunt foarte mici in compartie cu ale Apple.

Samsung Galaxy Note 8 a inregistrat precomenzi record inaintea lansarii iPhone X si a iPhone 8, compania Samsung bucurandu-se de foarte multa atentie din partea clientilor. Cei de la Samsung au confirmat faptul ca Samsung Galaxy Note 8 a inregistrat cele mai mari precomenzi dintre toate modelele lansate in seria Note de-a lungul timpului, fata de seria Note 7 ele fiind de 2.5 ori mai mari.

Samsung Galaxy Note 8 a atras cu siguranta atentia multora dintre cei care au ramas fara Samsung Galaxy Note 7 anul trecut si asteptau un upgrade inca de la Note 5. Acestia s-au grabit sa cumpere acum Samsung Galaxy Note 8, asa ca vorbim in principal despre oameni care asteapta de 2 ani un model nou din seria Note, ei reusind acum sa faca achizitia, inaintea lansarii iPhone X si iPhone 8.

Samsung Galaxy Note 8 s-ar fi precomandat in 650.000 de unitati in 5 zile in 40 de tari inaintea lansarii iPhone X si iPhone 8, cifra in sine fiind una infima in comparatie cu ceea ce realizeaza Apple. Presedintele diviziei mobile a companiei Samsung a confirmat faptul ca numarul initial de precomenzi este incurajator, insa desigur ca este nevoie de mult mai mult pentru ca Samsung Galaxy Note 8 sa fie un real succes.

Samsung Galaxy Note 8 – precomenzi record inaintea iPhone X

Samsung Galaxy Note 8 poate fi un succes pentru compania Samsung, insa cu precomenzi de doar 650.000 de unitati in 40 de tari, nu este un smartphone premium de succes. Bine, nici nu era de asteptat ca Samsung Galaxy Note 8 sa aiba parte de vanzari exceptionale dupa lansare, pentru ca vorbim despre un telefon dintr-o serie care nu este cautata de catre chiar atat de multi consumatori.

Samsung Galaxy Note 8 are deasemenea un pret de vanzare mare, de peste 930 de dolari, iar asta tine cu siguranta foarte multi clienti departe de el, in ciuda subventiilor. Samsung se teme si ca iPhone X si iPhone 8 vor afecta vanzarile Samsung Galaxy Note 8, dar cu precomenzi atat de mici, e greu de spus cat de mici ar putea fi vanzarile totale, asa ca Apple nu prea are de ce sa isi faca griji.

“Samsung said pre-orders for its Galaxy Note 8 have hit the highest-ever for the Note series, beating its predecessor Note 7 over five days by about 2.5 times. Pre-orders reached about 650,000 Note 8 handsets over five days from about 40 countries.”

Samsung Galaxy Note 8 este practic un Samsung Galaxy S8 cu un ecran mai mare, o camera duala si in stylus, iar multi nu vor sa plateasca un pret foarte mare pentru asta. Spre deosebire de iPhone X, Samsung Galaxy Note 8 nu va inregistra vanzari colosale in final, asa ca ramane sa vedem daca vor mai fi anuntate vreodata informatii privind numarul de unitati comparate de la compania Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 Precomenzi Record iPhone X