iPhone X – PRIMELE Hands-ON VIDEO cu Telefonul

iPhone X apare in primele hands-on video si impresioneaza cu ecranul care acopera tot panoul frontal, dar dezamageste cu decupajul ce arata urat in aplicatii.

iPhone X apare in primele hands-on video facute de catre jurnalistii americani in camera special pregatita de catre compania Apple pentru testarea noului model de telefon pe care ea tocmai l-a prezentat intr-o conferinta dedicata.

iPhone X parea impresionant in machetele aparute timp de atatea luni din China, insa ca sa fiu sincer, aceste hands-on video ne arata un telefon si mai impresionant, dar cu un decupaj care arata urat cand sunt folosite aplicatii, lucru pe care Apple si-l asuma.

iPhone X are totusi un ecran impresionant in ceea ce priveste spatiul din panoul frontal pe care il ocupa, compania Apple reusind sa uimeasca din plin cu aceasta realizare si sunt sigur ca multi fani vor fi de aceeasi parere dupa ce vor avea ocazia sa-l testeze.

16 COMENTARII

  1. Dacă apple a declarat că: face id este mai sigur decat touch id de nu stiu cate ori , inseamna ca ne luam rămas bun in seara asta de la touch id integrat în ecran. Până la urma cred ca era doar un moft al fanilor.

  2. Foarte frumos. Am vazut multe lume vorbind de acel “fail” cu face id. Prefer fail uri mici care se rezolva prin update de OS decat sa mi se deblocheze telefonul cu o poza.:)

  3. Gabriel, și tu de asemenea când va fi un mare fail ! Până publicul larg va pune mâna pe el, FaceID mi se pare, exact cum a fost prezentat pe scena, ca ceva instabil, care nu recunoaște fața din primele dăți și care este cu adevărat bun pentru…animoji (creat pentru copii de 10, 11 ani).

  4. E urat comparativ cu s8-urile. Rama exista, chiar daca au incercat sa o mascheze cu sticla si margini rotunjite, este gros – total inestetic. Pretul este ca de obicei aberant, insa la ghertzoi merge. Acum sunt convins ca nu vor mai apare s9-urile in ianuarie, ar fi lipsit de logica pt samsung sa se mai grabeasca…

  5. Nu m-ar mira sa fie deblocat cu degetul… desi nu are cititor de amprente ! Apropos, am un s8 plus, si prima chestie dupa ce l-am luat a fost sa testez cea mai comoda varianta de blocare – cu degetul cu ochiul sau cu fata… Nu am reusit cu nicio fotografie, indiferent de rezolutie. Si asta nici in modul de scanare rapida, care, teoretic, ar avea mai putine puncte de reper.