Lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania

Lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania va avea loc pe data de 29 septembrie, conform companiei Apple, la o saptamana dupa cea oficiala.

Lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania va avea loc in data de 29 septembrie, conform companiei Apple, deci la o saptamana distanta de cea care are loc in seria initiala de tari din care vor putea fi cumparate. iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor putea fi precomandate de la Apple incepand cu 15 septembrie, dar nu si din Romania, la noi precomenzile trebuind sa inceapa pe 22 septembrie, in mod oficial.

Lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania are doar data efectiva de punere in vanzare anuntata de catre compania Apple, data de precomenzi urmand a fi anuntata ulterior. Totusi, este destul de sigur ca precomenzile sa inceapa in 22 septembrie, cu o saptamana inainte, asa cum se intampla cu lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus din tarile mult mai importante pentru Apple, restul Europe urmand a-l avea atunci.

Lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania

Lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania vine cu o luna inaintea celei pentru iPhone X, acel model urmand a fi disponibil din 3 noiembrie si in tara noastra. Acestea fiind spuse, daca asteptati lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania, ar fi bine sa va pregatiti banii pentru ca telefoanele vor fi disponibile devreme si stocurile ar trebui sa fie, ca de obicei, limitate.

“iPhone 8 and iPhone 8 Plus will be available in Andorra, Bahrain, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Estonia, Greece, Greenland, Guernsey, Hungary, Iceland, India, Isle of Man, Israel, Jersey, Kuwait, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Malta, Monaco, Poland, Qatar, Romania, Russia, Saudi Arabia, Slovakia and Slovenia beginning Friday, September 29.”

 Lansarea iPhone 8 iPhone 8 Plus Romania

2 COMENTARII

  1. Eu acuma am iPhone 6 Plus și iPhone 8 același model doar îmbunățiri și din sticla. Pentru mine o mare schimbare de la un telefon vechi la iPhone X