iPhone X si iPhone 8 – Preturile OFICIALE in Europa

iPhone X si iPhone 8 au preturile oficiale din Europa dezvaluite, iar surpriza mare a Apple este ca telefoanele s-au scumpit semnificativ fata de iPhone 7.

iPhone X si iPhone 8 au preturile oficiale pentru Europa listate de catre compania Apple si, ca sa fiu complet sincer, sunt cu mult mai mari decat mi-as fi imaginat, cel putin pentru al doilea. Daca in cazul iPhone X ma asteptam ca preturile de vanzare sa fie exagerate, ei bine pentru iPhone 8 ma asteptam la putina moderare din partea Apple, insa iata ca acest lucru nu se va intampla pentru ca planurile americanilor sunt diferite.

iPhone X are preturi de 1149 euro pentru modelul cu 64 GB spatiu de stocare si 1320 de euro pentru modelul cu 256 GB spatiu de stocare, doar versiuni space grey si argintii fiind vandute. Dierenta de 170 de dolari intre modelele iPhone X este data de spatiu de stocare de 4 ori mai mare, insa vorbim despre un pret cu mult peste ceea ce a perceput compania Apple pana in prezent, dar trebuia sa ne asteptam la exagerari.

iPhone X si iPhone 8 – Preturile OFICIALE in Europa

iPhone 8, pe de alta parte, are parte de o poveste si mai trista, pentru ca versiunea de baza cu 64 GB spatiu de stocare va costa 800 de euro, iar cea cu 256 GB spatiu de stocare 970 de euro. Da, ati citit bine, se pare iPhone 8 va fi mai scump decat credeam si Apple nu va vinde telefonul la pretul iPhone 7 32 GB, ci cere cu mult mai mult pentru el, dar daca iPhone X este scump, de ce n-ar fi si iPhone 8.

iPhone 8 Plus are preturi care incep de la 909 euro pentru modelul cu 64 GB spatiu de stocare si ajunge la 1080 euro pentru modelul cu 256 GB spatiu de stocare. Practic iPhone X si iPhone 8 sunt mult mai scumpe decat seria iPhone 7, compania Apple cautand sa le dea fanilor motive sa se uite cu mai putina atentie la telefoanele lor din moment ce preturile de vanzare sunt atat de mari pentru ele.

iPhone X iPhone 8 Preturile OFICIALE Europa