iPhone X Edition si iPhone 8 Listate Oficial

iPhone X Edition, iPhone 8, iPhone 8 Plus,Apple TV 4k, Apple Watch 3 si iPod Touch 7 au fost confirmate oficial de catre un partener al companiei Apple.

iPhone X Edition si iPhone 8 au fost listate oficial pe website-ul unuia dintre cei mai mari parteneri Apple din SUA, compania dezvaluind practic in avans secretele celor de la Apple. iPhone X Edition, iPhone 8 si iPhone 8 Plus si-au facut aparitia pe website-ul celor de la Discover, telefoanele fiind mentionate intr-o lista cu exceptii de la produsele care sunt vandute la reducere in momentul de fata de catre companie.

iPhone X Edition si iPhone 8 au fost listate impreuna cu Apple TV 4k, Apple Watch 3 si iPod Touch 7, deci practic toate noile produse ale Apple au fost confirmate de catre Discover. Informatiile in sine nu sunt noi, dar vorbim despre o confirmare oficiala de la un partener al Apple cu privire la lansarea a nu mai putin de 6 produse Apple noi, printre care iPhone X Edition, iPhone 8 si iPhone 8 Plus, acestea fiind cele mai asteptate.

iPhone X Edition si iPhone 8 au disparut de pe website-ul celor de la Discover extrem de rapid dupa publicare, insa putem vedea in imaginea de mai sus ca informatiile au fost valabile. Aceasta este prima confirmare oficiala publica in care vedem denumirile iPhone X Edition, iPhone 8 si iPhone 8 Plus, asa ca nu prea mai pot exista dubii cu privire la ceea ce a ales Apple in materie de nume pentru telefoane.

iPhone X Edition si iPhone 8 au fost listate oficial de un partener al Apple

iPhone X Edition si iPhone 8 nu erau asteptate impreuna cu un iPod Touch 7, insa se pare ca Apple nu vrea sa lase “sa moara” aceasta linie de produse, asa ca o va actualiza deasemenea. iOS 11 GM ne-a confirmat faptul ca iPod Touch 7 va fi lansat de catre cei de la Apple impreuna cu iPhone X Edition si iPhone 8, dar am vorbit despre o singura confirmare inainte de aceasta listare care nu mai lasa loc de dubii.

iPhone X Edition si iPhone 8 sunt cele mai asteptate telefoane mobile ale toamnei, iar alegerea folosirii unei denumiri complete in locul iPhone X este destul de interesanta. E posibil ca Apple sa foloseasca doar denumirea iPhone X, insa cuvantul Edition sa fie adaugat de catre diverse magazine pentru a avea un impact mai puternic asupra celor care sunt interesati sa cumpere dispozitivul dupa lansarea oficial.

iPhone X Edition si iPhone 8 vor fi prezentate oficial in aceasta seara, insa secretele lor au fost dezvaluite in cea mai mare parte de catre presa care a analizat iOS 11 GM. In ciuda acestor lucruri, va invit diseara incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre toate noutatile legate de iPhone X Edition si iPhone 8, compania Apple avand in continuare cateva surprize pregatite pentru noi.

iPhone X Edition iPhone 8 Listate Oficial