WhatsApp a Lansat 2 Importante Functii Noi

WhatsApp a lansat 2 importante functii noi in cursul acestei zile, ele imbunatatind semnificativ experienta de utilizare a aplicatiei acum.

WhatsApp a lansat zilele trecute 2 functii noi si foarte importante pentru utilizatorii aplicatiei, acestea fiind prezentate aici in cateva randuri, insa acum sunt disponibile in mod oficial. Vorbesc despre 2 functii care sunt implementate dupa cateva luni de testare, iar deocamdata se pare ca numai aplicatia WhatsApp pentru Android le are disponibile, insa cu siguranta vor ajunge pe telefoanele iPhone.

WhatsApp a implementat in primul rand posibilitatea de a seta statusuri text pentru aplicatia sa, utilizatorii nemaifiind obligati sa foloseasca statusuri cu poze si clipuri video. WhatsApp a inlocuit la un moment dat statusurile text standard cu functia Stories, insa acum a revenit la ganduri mai bune, aceasta functie fiind oferita deja in iPhone de ceva vreme, o actualizare anterioara activand-o pentru noi.

WhatsApp a implementat insa ceva nou pe Android care pe iPhone inca nu exista si aici vorbim despre acel sistem care permite vizualizarea clipurilor video intr-o fereastra deasupra conversatiei. V-am vorbit acum cateva saptamani despre aceasta functie noua pentru WhatsApp, ea fiind testata intai pe platforma Android, iar compania americana a implementat-o tot aici intai, pentru ca este mult mai usor sa o faca.

WhatsApp a lansat 2 importante functii noi

WhatsApp Lansat Importante Functii

WhatsApp afiseaza acum orice fel de clipuri video peste conversatiile purtate de catre utilizatori, deci acestia nu vor mai fi nevoiti sa vada intai clipul video pentru ca apoi sa discute. Ideea celor de la WhatsApp este foarte buna pentru ca utilizatorul poate sa vada acel clipvide in timp ce discuta cu o persoana, iar apoi il poate inchide rapid, fara a mai fi obligat sa il vada pe intregul ecran, aceasta optiune fiind totusi disponibila oricum.

WhatsApp are functia pentru clipuri video disponibila permanent in aplicatie, insa cea pentru statusurile text este temporara, orice status disparand dupa 24 de ore de la publicare. Practic, aici vorbim despre o combinatie intre statusurile text standard si functia Stories pe care WhatsAppa incercat sa ne-o impuna acum ceva vreme, dar macar avem acum din nou posibilitatea de a folosi statusurile text in orice aplicatie.

WhatsApp a mai lansat saptamana aceasta si o noua platforma care le permite marilor companii sa discute cu clientii, sau sa le transmita diverse informatii utile in timp real. Deocamdata un numar restrans de companii are acces la aceasta functie, insa cei de la WhatsApp intentioneaza sa o extinda exponential si vor fi multi utilizatori fericiti ca ea va fi disponibila pentru orice fel de companie care doreste sa o foloseasca.