Prima Pagina iPhone iPhone 8 – Ora Precomenzilor din 15 Septembrie

iPhone 8 – Ora Precomenzilor din 15 Septembrie

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi disponibile pentru precomanda incepand din 15 septembrie, compania Apple anuntand oficial ora la care le va oferi.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi disponibile pentru precomanda incepand din data de 15 septembrie in peste 20 de tari de pe glob, conform celor de la Apple. Precomenzile pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru primul val incep asa cum s-a intamplat si anul trecut cu seria iphone 7, cei de la Apple pastrand traditia si acordand importanta tarilor in care vanzarile inregistreaza valorile cele mai mari.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi disponibile pentru precomanda din1 5 septembrie in: Australia, Austria, Belgium, Canada, China, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Ireland, Italy, Japan, Luxembourg, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Puerto Rico, Singapore, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, UAE, the UK, the US and US Virgin Islands.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor putea fi cumparate de catre clientii Apple incepand cu ora 00:01 in California, adica ora 10:00 a Romaniei. In restul tarilor europene, faceti un simplu calcul de la ora 10:00 a Romaniei si veti sti cand trebuie sa fiti “pe pozitii” pe website-ul Apple pentru a putea precomanda iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru a fi siguri ca veti primi comanda chiar in ziua lansarii.

iPhone 8 – ora de deschidere a precomenzilor pe 15 septembrie

Lansarea iPhone 8 va avea loc pe 22 septembrie in toate tarile mentionate mai sus, astfel ca daca faceti o precomanda in primele minute dupa deschidere, veti primi comanda atunci. Daca faceti o precomanda pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus mai tarziu, atunci exista sanse ca telefonul sa ajunga la voi dupa data de 22 septembrie, compania Apple urmand a va specifica data la plasarea comenzii.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus ar trebui sa fie disponibile pentru precomanda pe website-ul Apple incepand cu ora 10:00, ora Romaniei, dar lucrurile ar putea intarzia. Din experienta va spun ca exista sansa ca Apple sa intarzie deschiderea precomenzilor pentru iPhone 8 chiar si cu o ora, asa ca trebuie sa aveti si multa rabdare pentru a fi siguri ca veti putea cumpara unitatea dorita de la compania americana.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi mai intai disponibile pentru precomanda in aplicatia Apple Store, asa ca ar trebui sa fiti atenti acolo inainte de a reincarca in mod constant website-ul APple. Exista sanse mari ca precomanda pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus sa o puteti plasa intai prin aplicatie si apoi prin website, cei de la Apple avand probleme in a sustine sistemul pe toate platformele de la inceput.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi disponibile pentru precomanda in Romania la o saptamana dupa ce se vor deschide precomenzile in zecile de tari mentionate mai sus.

iPhone 8 Ora Precomenzi 15 Septembrie

 • Srb Srb

  mda cei de la Noumax mi-au spus ca Apple clar, puteau pt tarile f importante din Europa gen UK, Germany France, puteau sa il lanseze si pe 20 Octombrie dar vor sa treaca peste piata neagra si sa il lanseze in f multe tari de pe data de 3 Noiembrie

 • Srb Srb

  Acuma, spanul VP ce facea pariu cu mine ca isi cumpara iPhone x inaintea mea…ce mai zice?!
  IA zi VP mai ramane pariul?

 • V.P

  Esti norocos ce pot sa zic , sa speram ca asa o sa fie .

 • pana.mircea@yahoo.com

  Salut! Sa presupunem ca fac comanda pe 15 si ma anunta ca il pot ridica pe 23. Ce se intampla daca nu ma duc pe 23 si ma duc pe 30? Il pastreaza pana atuci? Aveti idee? Daca nu gresesc, trebuie achitat la precomanda. 🙂 Multumesc!

 • Daca alegi rezervare in magazin, platesti pe loc, nu-ti ia banii. Daca nu te prezinti intr-o ora de la rezervare, la revedere.

 • uti79

  Daca nu te duci atunci cand ai programat se da la altul telefonul , daca ii anunti am inteles ca pana in 5 zile merge de la data ridicarii

 • Srb Srb

  il iei din primul val, sau mai astepti?

 • V.P

  Ce sa mai astept , la cat astept dupa el sa mai fac si figuri .

 • Srb Srb

  deci il iei si tu de pe 3 noiembrie

 • V.P

  Daca totul este Ok cu lansarea la noi si nu trebuie luat din alta parte .