Prima Pagina iOS 11 iOS 11 GM – Instaleaza-l pe iPhone si iPad

iOS 11 GM – Instaleaza-l pe iPhone si iPad

iOS 11 GM poate fi instalat pe iPhone si iPad de catre oricine folosind un profil de dezvoltator, iar acest tutorial va ajuta sa faceti procedura.

27

iOS 11 GM a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple si daca sunteti dornici sa va jucati cu stabilitatea iPhone si iPad, atunci il puteti instala chiar acum in terminale. Teoretic, iOS 11 GM ar trebui sa fie versiunea finala a sistemului de operare iOS 11 pentru iPhone si iPad, insa din ceea ce am vazut eu, nu exista chiar atat de multa stabilitate precum ar trebui sa fie, deci veti mai intampina probleme dupa instalare.

iOS 11 GM este distribuit in momentul de fata doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, deci pe iPhone si iPad in care aveti versiunea public beta, nu veti vedea si aceasta actualizare. Oricum ar fi, in cazul in care doriti sa instalati iOS 11 GM, va trebui sa stergeti orice profil public beta, daca actualizare nu va apare intr-adevar, si sa instalati unul de dezvoltator, pentru ca altfel nu veti vedea iOS 11 GM.

iOS 11 GM poate fi instalat prin intermediul sistemului Software Update, pachetul de instalare avand 2 GB, deci va trebui sa il descarcati in prealabil in telefoane. Vorbim despre un pachet foarte mare pentru ca sunt inlocuite toate fisierele din iPhone si iPad cu instalarea iOS 11 GM, compania Apple gandind sistemul in acest mod, deci asigurati-va ca aveti si spatiu suficient in terminalele voastre pentru instalare.

iOS 11 GM – instaleaza-l pe iPhone si iPad

iOS 11 GM NU trebuie instalat in iPhone sau iPad fara a face in prealabil un backup tuturor datelor din dispozitivele voastre folosind iCloud, sau iTunes. Daca faceti backup datelor si dupa ce instalati iOS 11 GM, atunci acel backup nu va mai putea fi folosit in iOS 10, asa ca aveti foarte mare grija, pentru ca veti pierde datele daca veti decide ca nu doriti sa folositi in continuare iOS 11 pe terminale.

iOS 11 GM poate fi instalat urmand indeaproape pasii de mai jos :

  • Acceseaza aceasta pagina folosind browserul Safari.
  • Instaleaza profilul de dezvoltator pentru iOS 11 HN cand apare meniul pentru a face asta.
  • Reporneste iPhone sau iPad cand ti se cere pentru a completa procedura de instalare a profilului.
  • Dupa repornire, mergi in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.
  • Aici vei vedea o actualizare disponibila pentru iOS 11 pe care va trebui sa o instalezi.
  • Procedura de a instala iOS 11 GM pe iPhone si iPad va incepe, iar dupa descarcare ti se va cere sa confirmi instalarea, lucru pe care il vei face.

iOS 11 GM va fi instalat dupa finalizarea acestei proceduri pe iPhone si iPad, astfel ca veti putea folosi noua versiune a sistemului de operare in terminalele voastre. Daca aveti probleme cu iOS 11 GM, puteti folosi acest tutorial de downgrade la iOS 10 pentru a reveni la cea mai recenta versiune a sistemului de operare, dar va trebui sa va chinuiti putin pentru a reveni la versiunea veche.

iOS 11 GM Instaleaza iPhone iPad