iPhone SE si iPhone 7 se Ieftinesc, iPad Pro se Scumpeste

iPhone SE, iPhone 6S si iPhone 7 s-au ieftinit dupa prezentarea iPhone X si iPhone 8, in timp ce iPad Pro sunt mai scumpe pentru unele modele ale Apple.

iPhone SE, iPhone 6S iPhone 7 si iPad Pro au avut parte de o serie de schimbari de preturi noaptea, trecuta, dupa prezentarea iPhone X si iPhone 8, compania Apple incercand sa faca loc noilor telefoane intr-o oferta destul de complexa pentru telefoanele sale mobile.

iPhone SE este acum vandut de catre compania Apple la preturi care incep de la 350 de dolari, sau euro, telefoanele fiind practic cu 50 de dolari mai ieftine fata de primavara acestui an, cand spatiul de stocare a fost crescut fara ca pretul sa fie modificat in vreun fel de Apple.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au deasemenea parte de o ieftinire, compania Apple vanzand acum telefoanele la preturi care incep de la 450 si respectiv 550 de dolari, acestea fiind cu 100 de dolari mai ieftine decat pana in ziua conferintei de ieri.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt deasemenea mai ieftine incepand de ieri, cu preturi care incep de la 550 si respectiv 650 de dolari, in cazul lor preturile scazand deasemenea cu 100 de dolari pentru a face loc noilor iPhone 8 si iPhone 8 Plus, care sunt totusi cu 150 de dolari mai scumpe.

Din pacate versiunea rosie a iPhone 7 si iPhone 7 Plus a disparut complet din oferta companiei Apple, insa acest lucru era de asteptat, seria fiind anuntata de la bun inceput ca una cu disponibilitate temporara.

In final, toate tabletele iPad Pro cu 256 GB si 512 GB spatiu de stocare sunt cu 50 de dolari, sau euro, mai scumpe incepand de astazi, aceasta fiind o schimbare complet neasteptata de la Apple.

iPhone SE iPhone 7 Ieftinesc iPad Pro Scumpeste