Prima Pagina iPhone X iPhone X si iPhone 8 – Rezistenta la Apa si Praf IP67

iPhone X si iPhone 8 – Rezistenta la Apa si Praf IP67

iPhone X si iPhone 8 sunt rezistente la apa si praf cu certificare IP67, identica cu cea pe care compania Apple o ofera pentru seria iPhone 7 de anul trecut.

iPhone X si iPhone 8 sunt rezistente la apa si praf cu certificarea IP67 pe care compania Apple a confirmat-o oficial in cursul cofnerintei de noaptea trecuta. Cei din Cupertino au prezentat rezistenta la apa si praf a iPhone X si iPhone 8, spunand ca ambele sunt sigilate ermetic pentru a impiedica patrunderea oricaror substante, sau a prafiului, in interiorul carcaselor si a afecta componentele.

iPhone X si iPhone 8 sunt la fel de rezistente la apa si praf precum iPhone 7 si iPhone 7 Plus, deci teoretic nu putem inota cu ele pentru ca s-ar distruge. Certificarea IP67 a iPhone X si iPhone 8 pentru rezistenta la apa permite folosirea telefoanelor la adancimi de 1 metru pentru maxim 30 de minute, in timp ce pentru praf avem cea mai buna rezistenta posibila pentru telefoanele mobile existente.

iPhone X si iPhone 8 – rezistenta la apa si praf cu certificare IP67

iPhone X si iPhone 8 nu sunt practic protejate mai bine decat seria iPhone 7 impotriva apei si a prafului, insa telefoanele de anul trecut s-au dovedit a fi uimitoare. Seria iPhone 7 este atat de bine protejata impotriva contactului cu apana incat este foarte greu sa distrugi un telefon Apple intr-un asemenea mod, asa ca pentru iPhone X si iPhone 8 ne putem astepta la exact acelasi lucru.

iPhone X si iPhone 8 sunt rezistente la apa si praf cu certificare IP67, dar asta nu inseamna ca Apple va inlocui un garantie un telefon afectat de contactul cu apa, sau praful. Apple spune foarte clar ca garantia se anuleaza daca se descopera apa in carcasa, asa ca nu va grabiti sa intrati in apa cu iPhone X si iPhone 8, dar le puteti folosi, teoretic, fara probleme sub dus, conform celor de la compania Apple.

iPhone X iPhone 8 Rezistenta Apa Praf IP67

 • Claudiu Andrei

  De rușine ca nu au reușit sa facă certificare ip68 ca toți ceilalți producători mari de telefoane, au spus doar ca sunt rezistente la apa și praf la nivel microscopic. :)) aseară au fost penibili au avut mai multe bâlbâieli în engleza decât coreanul de la samsung, sau olguta de la PSD. :)) penibil…

 • This sucks!

  Să îti faci cont doar pentru a intra aici să înjuri Apple…penibil

 • Srb Srb

  In Ro,noumax il vor vinde la valoarea de 5000 varianta de 64

 • Srb Srb

  Iphone 7 este la fel de rezistent ca s7 edge chiar daca primul are ip68
  Este clar ca apple testeaza mai riguros

 • claudiu

  Nu ai cum sa strici? Serios? Am un amic cu touch ID defect de la contactul cu apa….

 • Claudiu Andrei

  Comentariul tău lipsit de argumente arată cât de frustrat ai fost ieri la conferința apple.
  Cei de la Apple de oameni ca tine au nevoie.
  Zi-mi sincer îți cumperi iphone X? Sau se merită să dai atâția bani pe el? Gândește-te la ce îți oferă concurența la aceeași bani.. Nu cred ca ești asa de fraier sa dai peste 1000 de euro pe un iPhone care vine cu ceva ce alții au demult la prețuri mult mai convenabile.

 • This sucks!

  Lasă gargara asta!
  Ți-ai făcut un cont nou DOAR să înjuri Apple!

 • Claudiu Andrei

  Tim Cuc îți mulțumește pentru devotamentul și darzenia de care dai dovadă!!! Ceea ce nu înțelegi este ca Apple a cam rămas de căruță, eu am produse apple care funcționează bine.. Dar văzând cu ce “inovații” vin, să nu mai vorbim de prețuri, iar unii dintre voi parca sunteți legați la ochi. Nu e hate e realitate tristă.
  Singurul lucru ce poate face compania apple sa coboare cu picioarele pe pământ este un boicot din partea celor ce au susținut-o. Altfel la anu vei cumpăra un iPhone X s cu nimic extra și vei spune ca ai făcut cea mai buna afacere.

 • This sucks!

  Hai Block!

 • ksm

  Eu sunt unul dintre utilizatorii care a “pierdut” un iPhone 7 nou la contactul cu apa, prima data butonul home nu mai funcționa și îmi dădea o anumita eroare,următoarea etapa a fost apa la display și decesul 😄. Așa că, e doar marketing din punctul meu de vedere! Mulțumesc