iPhone X si iPhone 8 – Rezistenta la Apa si Praf IP67

iPhone X si iPhone 8 sunt rezistente la apa si praf cu certificare IP67, identica cu cea pe care compania Apple o ofera pentru seria iPhone 7 de anul trecut.

iPhone X si iPhone 8 sunt rezistente la apa si praf cu certificarea IP67 pe care compania Apple a confirmat-o oficial in cursul cofnerintei de noaptea trecuta. Cei din Cupertino au prezentat rezistenta la apa si praf a iPhone X si iPhone 8, spunand ca ambele sunt sigilate ermetic pentru a impiedica patrunderea oricaror substante, sau a prafiului, in interiorul carcaselor si a afecta componentele.

iPhone X si iPhone 8 sunt la fel de rezistente la apa si praf precum iPhone 7 si iPhone 7 Plus, deci teoretic nu putem inota cu ele pentru ca s-ar distruge. Certificarea IP67 a iPhone X si iPhone 8 pentru rezistenta la apa permite folosirea telefoanelor la adancimi de 1 metru pentru maxim 30 de minute, in timp ce pentru praf avem cea mai buna rezistenta posibila pentru telefoanele mobile existente.

iPhone X si iPhone 8 – rezistenta la apa si praf cu certificare IP67

iPhone X si iPhone 8 nu sunt practic protejate mai bine decat seria iPhone 7 impotriva apei si a prafului, insa telefoanele de anul trecut s-au dovedit a fi uimitoare. Seria iPhone 7 este atat de bine protejata impotriva contactului cu apana incat este foarte greu sa distrugi un telefon Apple intr-un asemenea mod, asa ca pentru iPhone X si iPhone 8 ne putem astepta la exact acelasi lucru.

iPhone X si iPhone 8 sunt rezistente la apa si praf cu certificare IP67, dar asta nu inseamna ca Apple va inlocui un garantie un telefon afectat de contactul cu apa, sau praful. Apple spune foarte clar ca garantia se anuleaza daca se descopera apa in carcasa, asa ca nu va grabiti sa intrati in apa cu iPhone X si iPhone 8, dar le puteti folosi, teoretic, fara probleme sub dus, conform celor de la compania Apple.

iPhone X iPhone 8 Rezistenta Apa Praf IP67