iPhone X – Aparatul de facut Emoji de 1000$ (COMIC)

iPhone X este parodiat in fel si chip de catre intregul internet, in principal din cauza noilor animjoi pe care cei de la Apple le-au creat pentru a demonstra cat de avansat este sistemul de recunoastere faciala implementat in noul telefon mobil de anul acesta.

iPhone X nu a fost prezentat asa cum ar fi facut-o Steve Jobs, iar cei de la Apple au dat gres cu executia Animoji, iar asta deoarece nu stiu cine ar vrea sa faca emoji 3D cu rahati si cai pe care sa-i trimita prietenilor pentru ca…. de ce ?

iPhone X este un telefon foarte performant, cu tehnologii de ultima generatie, dar cei de la Apple au ales un mod foarte stupid de a le prezenta, iar daca Steve Jobs ar fi trait, foarte multi oameni din conducere isi strangeau lucrurile de prin birouri astazi.

Articolul precedentApple Watch 3 – Pot Folosi 4G si in Romania ?
Articolul următoriPhone X – Apple Prezinta Functiile Importante
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.