iPhone X – Aparatul de facut Emoji de 1000$ (COMIC)

iPhone X este parodiat in fel si chip de catre intregul internet, in principal din cauza noilor animjoi pe care cei de la Apple le-au creat pentru a demonstra cat de avansat este sistemul de recunoastere faciala implementat in noul telefon mobil de anul acesta.

iPhone X nu a fost prezentat asa cum ar fi facut-o Steve Jobs, iar cei de la Apple au dat gres cu executia Animoji, iar asta deoarece nu stiu cine ar vrea sa faca emoji 3D cu rahati si cai pe care sa-i trimita prietenilor pentru ca…. de ce ?

iPhone X este un telefon foarte performant, cu tehnologii de ultima generatie, dar cei de la Apple au ales un mod foarte stupid de a le prezenta, iar daca Steve Jobs ar fi trait, foarte multi oameni din conducere isi strangeau lucrurile de prin birouri astazi.

12 COMENTARII

  1. da cu Steve daca o luam asa, aveam interfata gen ios 4-5-6, inchis, fara ctrl centre, cu iphone de 3.5″ si un ipad de 9.7″ si cam atat

  2. Ai dat o raita pe la Steve prin cavou ca sa vezi ce-si dorea pentru viitor?
    Inteleg ca rolul tau e sa faci trafic pe-aici (platit sau neplatit), dar sa zici ca albul e negru si vice-versa si s-o tii asa tot timpul, sfidand orice logica si bun-simt, jignindu-i pe toti care iti spun s-o lasi mai incet ca te faci de ras, asta dovedeste ce educatie ai si cat de putina speranta exista in ceea ce te priveste.

  3. Lipsa de inspiratie se poate vedea in produsele apple, si asta ma intristeaza. Mi-ar fi placut ca iphone x sa fi fost cel mai frumos si indragic smartphone din acest an, doar asa concurenta ar fi fost reala si in avantajul consumatorului.
    Nu am motiv de bucurie pentru ca am avut dreptate cand am spus ca apple pierde utilizatori de la an la an. Pot spera ca la anul va veni cu idei mult mai bune. Pana atunci mult succes.

  4. Zbura cu tot cu animoji Cook-ul. Asa a făcut si anul trecut cu Mario si Pokemon. Trebuia să fie ceva ca sa se faca de ras. Vrei 1000+$ si imi prezenti animoji. Un om care nu prea stie ce face un iphone când vede prezentarea aia cu animoji ar da vreodata 1000+$ pe un iphone?

  5. Una peste alta macar e alceva iphoneX. Chiar a venit cu ceva nou.(nou ptr fanii apple) Dar iphone 8??? Dc ar dori cineva sa treaca de la ip7 sau ip7 + la ip8 sau ip8+??? Nu are sens. Eu unul nu vad rostul!

  6. Sunt unul dintre utilizatorii produselor Apple, de la macbook si iphone la ipod shuffle, dar sincer cu Tim la conducere nu prea e in regula ce se intampla. Prima data scot marul luminat de pe spatele mac-urilor portabile (wtf!!!, asta era o marca inregistrata Apple si inca una foarte cool!!), apoi castile airpods, care arata ca un produs neterminat, culminand cu iphone X, cu acea f f f deranjanta margine neagra pe ecran. Trec peste prezentarea usor penibila, probabil se adreseaza adolescentilor sau habar n-am, fanilor emoji din Asia, dar dupa parerea mea este inadmisibil sa ceri 1000 USD pe un TELEFON cu defecte grave de design!

  7. Acel mar iluminat ingrosa inutil grosimea display-u-lui doar pentru cativa cenimetrii patrati iluminati. Nu vad ce vezi neterminat la castile AirPods, iar cu acea margine deranjanta de ecran gusturile sunt impartite, nici mie nu imi place dar prefer sa privesc partea plina a paharului in colturile displayului se vor afisa informatii de tip semnal, procentaj baterie poate pe un fundal negru inar in mijloc se sunt camere si senzori de ultima generatie care nu pot fi ascunse mai mult de atat pentru generatia asta.

    Pretul intradevar, e pentru cine are bani sa isi cumpere acest telefon.

  8. “nu stiu cine ar vrea sa faca emoji 3D cu rahati si cai pe care sa-i trimita prietenilor pentru ca…. de ce ?” – răspunsul scurt: americanii