iPhone X si iPhone 8 la eMAG – CAND Incep Precomenzile ?

iPhone X si iPhone 8 la eMAG vor fi disponibile pentru precomanda foarte curand, datele oficiale fiind anuntate deja de catre compania Apple pentru noi.

iPhone X si iPhone 8 la eMAG vor fi disponibile pentru precomanda deoarece magazinul online este unul dintre resellerii autorizati de catre compania Apple sa-i vanda produsele in Romania. iPhone X si iPhone 8 vor fi vandute de catre eMAG in aceasta toamna, iar atunci cand precomenzile vor incepe, veti vedea in aceasta pagina un anunt, dar desigur ca iDevice.ro va va tine la curent cu tot ceea ce trebuie sa stiti.

iPhone X si iPhone 8 la eMAG ar trebui sa fie disponibile pentru precomanda in jurul datelor de 22 septembrie/27 octombrie, insa concurenta foarte mare din piata ar putea forta magazinul sa faca anuntul mai devreme. Anul trecut a fost facut un anunt mai devreme decat data celor de la Apple pentru precomenzile seriei iPhone 7, asa ca iPhone X si iPhone 8 la eMAG ar putea fi anuntate ceva mai devreme, dar sigur nu prin surprindere.

iPhone X si iPhone 8 la eMAG vor fi disponibile pentru precomanda dupa ce va fi anuntata in prealabil data la care telefoanele vor putea fi precomandate de catre clienti. In mod normal iPhone X si iPhone 8 la eMAG ar trebui as fie disponibile pentru precomanda chiar de la miezul noptii zilelor de 22 septembrie/octombrie, insa exista oricand sansa ca telefoanele sa fie listate mai devreme cu optiune de precomanda disponibila pentru ele.

iPhone X si iPhone 8 la eMAG – cand incep precomenzile ?

iPhone 8 la eMAG va fi disponibil impreuna cu iPhone 8 Plus, cel mai probabil undeva in cursul saptamanii viitoare in aceasta pagina, deoarece pe 22 septembrie are loc lansarea iPhone X si iPhone 8 in lumea intreaga. iPhone 8 la eMAG va fi disponibil inaintea iPhone X deoarece asa a organizat compania Apple lansarile anul acesta, asa ca trebuie sa fiti pregatiti pentru acest lucru, deoarece nu vor fi disponibile simultan.

iPhone X la eMAG va fi cel mai probabil listat in saptamana cu ziua de 27 octombrie, deci nu mai devreme de atat pentru ca nu ar avea logica sa se faca precomenzi inainte. Cei de la Apple nu vor permite listarea iPhone X la eMAG pentru precomanda inaintea zilei de 27 octombrie, asa ca nu va faceti sperante pentru asta, dar alte magazine online vor avea libertatea de a o face, pentru ca nu le impiedica nimic.

iPhone X si iPhone 8 la eMAG sunt asteptate de foarte multa lume, magazinul online inregistrand unele dintre cele mai mari comenzi dintre toate cele din Romania, separat de cei de la Orange. iPhone X si iPhone 8 la eMAG vor fi desigur disponibile in cantitati limitate la magazinul online, asa ca atunci cand vor fi anuntate precomenzile, ar fi bine sa va grabiti sa le cumparati rapid, pentru ca vor disparea la fel de rapid.

iPhone X iPhone 8 eMAG Precomenzi

13 COMENTARII

  1. E frumos pe spate arata superb. dar tot nu sunt de Acord cu Faceid. eu zic ca vor avea eroare .. cel mai rapid e touchid ma gandesc iarna cei care poarta masca. fes fular. sau in cluburi cand toate flashurile luminile alea. nu il deruteaza? sau cu po poza sa il pacalesti …ceva se va intampla

  2. Fetele care se fardează cu un 1kg de fard, dot projectorul cum o sa funcționeze ??… defapt ai o față nouă :))) păcat ca au scos touch idul …

  3. Dacă ai urmărit au explicat ca faceid îți învață in timp…ani…, fata, indiferent de ce îți pui pe fata și in cap..etc! Legat de cumpărare e cel mai mare shit sa cumperi de l terți, mai ales din România!
    Dai o fuga cu avionul pana in Germania și îl iei direct din Apple Store, sau dacă ai pe cineva dincolo poți apela la un pr sa ți-l cumpere! Niciodată nu am cumpărat produse Apple de la terți și nici nu voi cumpara

  4. Nu va grabiti, asteptati review-urile dupa o luna de utilizare, primele sarje de productie pot avea probleme, mai ales ca vor fi facute in graba