AirPower Incarca Wireless iPhone X si iPhone 8

AirPower incarca wireless iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus, acesta fiind noul stand pentru incarcare prin inductie lansat de catre compania Apple.

AirPower incarca wireless iPhone X si iPhone 8, acesta fiind practic noul stand de incarcare wireless pe care compania Apple l-a creat special pentru produsele sale. AirPower a fost prezentat succint de catre compania Apple in cadrul conferintei de astazi, iar asta pentru ca produsul nu este deocamdata pregatit pentru a fi oferit impreuna cu iPhone X si iPhone 8, lansarea sa urmand a avea loc ceva mai tarziu.

AirPower este capabil sa incarce simultan iPhone X, Apple Watch si AirPods, afisand pe ecranul iPhone statusul de incarcare pentru bateriile tuturor produselor. AirPower este un stand de incarcare compatibil cu tehnologia Qi, astfel ca iPhone X si iPhone 8 vor putea fi incarcate nu doar de catre el, ci de catre orice fel de alt stand care are tehnologia Qi implementata, asa ca le putem incarca oricum dorim.

AirPower incarca wireless iPhone X si iPhone 8

AirPower are o forma ovala, suficient de mare incat sa incapa un iPhone X, sau iPhone 8, un Apple Watch si carcasa castilor AirPods pentru incarcare. Conform celor de la Apple, AirPower nu va fi lansat in perioada urmatoare din cauza unei noi tehnologii care permite incarcarea simultana a unui numar mai mare de produse, dezvoltarea nefiind finalizata pentru el, asa ca lansarea va avea loc mai  tarziu.

AirPower urmeaza sa fie lansat in 2018 de catre compania Apple, insa desigur ca nu a fost anuntata nici macar o posibila perioada pentru punerea sa in vanzare. AirPower nu are anuntat nici macar un posibil pret, insa cu siguranta va costa peste 100 de dolari in momentul in care va fi disponibil, dar partea buna este ca iPhone X si iPhone 8 nu vor fi limitate in incarcare doar cu ajutorul AirPower.

AirPower Incarca Wireless iPhone X iPhone 8

1 COMENTARIU