iPhone X comparat cu iPhone 8, Galaxy Note 8 si LG G6

iPhone X este comparat cu iPhone 8, iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy Note 8, LG G6 si LG V30 pentru a se arata diferenta in dimensiuni.

iPhone X este comparat intr-o noua serie de imagini cu iPhone 8, iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy Note 8, LG G6 si LG V30 pentru a ni se arata dimensiunile. Dupa cum puteti vedea deja, vorbim despre un iPhone X care este mai inalt si mai lat decat iPhone 8 multumita ecranului cu diagonala de 5.8 inch, acesta fiind  chiar mai mare decat cel pe care Apple il foloseste in iPhone 8 Plus.

iPhone X este mai lat si mai scund decat Samsung Galaxy S8 desi ecranele au exact aceeasi diagonala, compania Apple reusind sa reduca marginea superioara a carcasei prin implementarea acelui decupaj urat in partea superioara a ecranului telefonului.

iPhone X comparat cu iPhone 8, Galaxy Note 8 si LG G6

iPhone X este mai ingust si mai scund decat LG G6 sau LG V30, iar asta pentru ca si ecranul are diagonala mai mica decat la acele telefoane mobile, el afisand mai putine informatii la o rezolutie usor mai mica, dar diferentele sunt infime din aceste puncte de vedere.

iPhone X va fi un telefon usor de tinut in mana, dar care are un ecran suficient de mare pentru a oferi o experienta de utilizare cu mult imbunatatita fata de cea a iPhone 7 sau iPhone 8, lucru pe care foarte multi fani il vor aprecia cu siguranta dupa achizitie.

iPhone X comparat iPhones

iPhone X comparat Galaxy S8.