eMAG – 2 Ani de Apple Shop cu Reduceri iPhone si Mac

eMAg implineste 2 ani de Apple Shop si anunta reduceri mari la o varietate de produse Apple, printre care iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, Beats, sau Apple TV.

eMAG anunta 2 ani de la lansarea Apple Shop si reduceri foarte mari pentru iPhone, iPad, Mac si o gama foarte variata de produse Apple care sunt disponibile in momentul de fata atat in cadrul magazinului online, cat si in Apple Shop-ul fizic din showroom-ul din Crangasi.

eMAG are toate detaliile promotiei aniversare pentru Apple Shop in aceasta pagina a website-ului sau, iar acolo veti vedea toate reducerile care sunt oferite de catre el pentru produsele Apple si aveti de unde sa alegeti o gama foarte variata de produse la preturi foarte bune.

eMAG este unul dintre cei mai mari reselleri de produse Apple din Romania, iar Apple Shop-ul exista exclusiv in showroom-ul sau, pentru ca nici un alt partener nu are asa ceva, existand totusi in Romania premium reselleri care au magazine dedicate produselor Apple.

eMAG a reusit in 2 ani de Apple Shop sa isi creasca portofoliul de produse Apple si vanzarile implicite, astfel ca in aceasta pagina listeaza promotiile pentru o varietate de produse printre care iPhone, iPad, Mac-uri, Apple Watch, Apple TV, casti Beats si multe alte accesorii.

eMAG are foarte multe produse Apple la reducere cu ocazia aniversarii a 2 ani de Apple Shop, insa desigur ca promotiile sunt limitate, asa ca aveti grija sa profitati de promotii cat inca aveti ocazia, pentru a nu le pierde.

eMAG 2 Ani Apple Shop Reduceri iPhone Mac

1 COMENTARIU