Lansarea iPhone 8 la Vodafone a fost Anuntata

Lansarea iPhone 8 la Vodafone a fost anuntata astazi, iPhone 8 Plus urmand a fi deasemenea disponibil pentru achizitie de la operatorul de telefonie mobila.

Lansarea iPhone 8 la Vodafone a fost anuntata de catre operatorul de telefonie mobila astazi, iar asta pentru ca precomenzile urmeaza sa inceapa luna aceasta. Ieri a fost anuntata lansarea iPhone X si iPhone 8 la eMAG, iar acum vedem ca si Vodafone anunta ca va vinde iPhone 8 si iPhone 8 Plus, acestea urmand a fi primele doua modele ale noilor iPhone ce vor fi puse in vanzare de catre compania Apple in septembrie.

Lansarea iPhone 8 la Vodafone va avea loc pe data de 29 septembrie, insa in aceasta pagina veti sa gasiti detaliile pentru vanzarile pe car operatorul le va deschide. Cei de la Vodafone vor vinde iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania la pret subventionat si la pret intreg, asa ca nu va trebui sa platiti minim 800 de euro pe unul dintre noile telefoane ale companiei Apple, asa cum sunt preturile europene.

Lansarea iPhone 8 la Vodafone este prima anuntata de vreun operator de telefonie mobila, cei de la Orange si Telekom neavand anunturi similare, iar Digi Mobil nu este partener autorizat al companiei Apple. Lansarea iPhone 8 la Vodafone nu va fi prima din Romania, deoarece toti cei trei operatori de telefonie mobila vor pune telefoanele la precomanda la miezul noptii zilei de 22 septembrie, cu o saptamana inaintea lansarii.

Lansarea iPhone 8 la Vodafone a fost anuntata

iPhone 8 ar trebui sa fie lansat de catre Vodafone cu vanzare directa catre clienti, in aceasta pagina, dar si catre cei care nu sunt clienti ai operatorului de telefonie mobila din Romania. Vodafone ar trebui sa vanda iPhone 8 si iPhone 8 Plus decodat la pret intreg, iar daca telefoanele nu sunt decodate, ea se va face gratuit de catre operator, deci nu aveti de ce sa va faceti griji, pentru ca veti putea folosi telefoanele si in alte retele mobile.

Lansarea iPhone 8 la Vodafone ar putea fi facuta si cu un magazin deschis la miezul noptii pentru a putea cumpara telefoanele mobile chiar din primul minut. In Romania aceasta “traditie” a Apple nu a fost respectata prea mult, cei de la Orange renuntand acum cativa ani sa mai organizeze evenimente de lansare, dar Vodafone a continuat singur, iar pentru lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus ar putea face acelasi lucru.

Lansarea iPhone 8 la Vodafone nu a fost anuntata si cu posibile preturi, insa cel mai mult conteaza cele pentru abonamente, deoarece preturile standard vor fi apropiate de Apple Store. Acestea fiind spuse, daca sunteti clienti ai Vodafone, atunci pe 22 septembrie veti afla preturile iPhone 8 si iPhone 8 Plus la operatorul de telefonie mobila, iar comanda voastra va fi livrata incepand cu data de 29 septembrie.

Lansare iPhone 8 Vodafone