Google Pixel 2 Intra in Lupta cu iPhone X si iPhone 8

Google Pixel 2 intra in lupta cu iPhone X si iPhone 8, telefonul fiind trimis la autoritatile americane pentru certificare inaintea lansarii oficiale.

Google Pixel 2 intra in lupta cu iPhone X si iPhone 8, autoritatile americane de la FCC confirmand astazi noul telefon mobil al celor de la Google printr-o certificare facuta pentru el. FCC este autoritatea americana pe la care trebuie sa treaca toate dispozitivele wireless vandute in SUA, iar Google Pixel 2 a fost trimis de catre compania Google pentru certificare inainte de a fi prezentat oficial si pus in vanzare.

Google Pixel 2 a ajuns la FCC la doar doua zile dupa ce iPhone X si iPhone 8 au fost prezentate oficial, semn ca Google nu se joaca si vrea ca telefonul sau sa fie totusi in atentia presei globale. In zile in care iPhone X si iPhone 8 sunt in atentia tuturor, cei de la Google incearca sa „scoata capul din multime” si sa arate ca Google Pixel 2 urmeaza sa fie anuntat curand si poate fi o alternativa la telefoanele Apple.

Google Pixel 2 XL a fost trimis de catre Google pentru certificare la FCC, acesta fiind produs de catre coreenii de la LG pentru cei din Mountain View anul acesta. Google Pixel 2 a fost certificat acum o luna de zile, impreuna cu faptul ca este fabricat de catre HTC, asa ca acum a venit randul Google Pixel 2 XL sa treaca prin verificare, dar chiar dupa ce iPhone X si iPhone 8 au fost prezentate oficial de catre Apple.

Google Pixel 2 Intra in Lupta cu iPhone X si iPhone 8

Google Pixel 2 XL are numarul de identificare G011C, acesta fiind dezvaluit pentru prima oara acum cateva luni cand s-a spus ca LG urmeaza sa il produca. Detalii prea multe despre Google Pixel 2 XL nu sunt devaluite de catre cei de la FCC, ei concentrandu-se in principal pe suportul GSM, Wi-Fi si Bluetooth al dispozitivelor, iar aici nu exista probleme, sau ceva care sa faca lumea sa uite de iPhone X sau iPhone 8.
Google Pixel 2 nu a fost vazut vreodata ca un telefon cu care cei de la Google sa se lupte cu modele precum iPhone 8, sau iPhone X, asa ca pozitionarea sa in acest mod este interesanta. Cat de mult succes va avea Google cu un telefon Google Pixel 2 care se lupta cu iPhone X sau iPhone 8 este greu de spus, insa va fi interesant de vazut ce fel de vanzari ar putea genera telefonul dupa lansarea oficiala.

Google Pixel 2 va fi prezentat in octombrie de catre Google, deci dupa ce va avea loc lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, dar cel mai probabil inainte ca iPhone X sa isi faca aparitia. Indiferent de situatie, cred ca exista sanse foarte mici ca Google Pixel 2 sa aiba vreo sansa reala in a concura cu produsele Apple anul acesta, asa ca probabil va avea tot vanzari mici, ca si anul trecut.

Google Pixel 2 Lupta iPhone X iPhone 8