Prima Pagina Google Google Pixel 2 Intra in Lupta cu iPhone X si iPhone 8

Google Pixel 2 Intra in Lupta cu iPhone X si iPhone 8

Google Pixel 2 intra in lupta cu iPhone X si iPhone 8, telefonul fiind trimis la autoritatile americane pentru certificare inaintea lansarii oficiale.

Google Pixel 2 intra in lupta cu iPhone X si iPhone 8, autoritatile americane de la FCC confirmand astazi noul telefon mobil al celor de la Google printr-o certificare facuta pentru el. FCC este autoritatea americana pe la care trebuie sa treaca toate dispozitivele wireless vandute in SUA, iar Google Pixel 2 a fost trimis de catre compania Google pentru certificare inainte de a fi prezentat oficial si pus in vanzare.

Google Pixel 2 a ajuns la FCC la doar doua zile dupa ce iPhone X si iPhone 8 au fost prezentate oficial, semn ca Google nu se joaca si vrea ca telefonul sau sa fie totusi in atentia presei globale. In zile in care iPhone X si iPhone 8 sunt in atentia tuturor, cei de la Google incearca sa “scoata capul din multime” si sa arate ca Google Pixel 2 urmeaza sa fie anuntat curand si poate fi o alternativa la telefoanele Apple.

Google Pixel 2 XL a fost trimis de catre Google pentru certificare la FCC, acesta fiind produs de catre coreenii de la LG pentru cei din Mountain View anul acesta. Google Pixel 2 a fost certificat acum o luna de zile, impreuna cu faptul ca este fabricat de catre HTC, asa ca acum a venit randul Google Pixel 2 XL sa treaca prin verificare, dar chiar dupa ce iPhone X si iPhone 8 au fost prezentate oficial de catre Apple.

Google Pixel 2 Intra in Lupta cu iPhone X si iPhone 8

Google Pixel 2 XL are numarul de identificare G011C, acesta fiind dezvaluit pentru prima oara acum cateva luni cand s-a spus ca LG urmeaza sa il produca. Detalii prea multe despre Google Pixel 2 XL nu sunt devaluite de catre cei de la FCC, ei concentrandu-se in principal pe suportul GSM, Wi-Fi si Bluetooth al dispozitivelor, iar aici nu exista probleme, sau ceva care sa faca lumea sa uite de iPhone X sau iPhone 8.
Google Pixel 2 nu a fost vazut vreodata ca un telefon cu care cei de la Google sa se lupte cu modele precum iPhone 8, sau iPhone X, asa ca pozitionarea sa in acest mod este interesanta. Cat de mult succes va avea Google cu un telefon Google Pixel 2 care se lupta cu iPhone X sau iPhone 8 este greu de spus, insa va fi interesant de vazut ce fel de vanzari ar putea genera telefonul dupa lansarea oficiala.

Google Pixel 2 va fi prezentat in octombrie de catre Google, deci dupa ce va avea loc lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, dar cel mai probabil inainte ca iPhone X sa isi faca aparitia. Indiferent de situatie, cred ca exista sanse foarte mici ca Google Pixel 2 sa aiba vreo sansa reala in a concura cu produsele Apple anul acesta, asa ca probabil va avea tot vanzari mici, ca si anul trecut.

Google Pixel 2 Lupta iPhone X iPhone 8

 • Gabriel

  Tot un android va fi asa ca nu se compara cu ios

 • Srb Srb

  Si cu google pixel au incercat sa concucreze cu iphone

 • Stați să vedeți prețul. Ăștia cât vor cere, 1400€, să fie mai șmecheri ca Apple?

 • Giani66

  Pffff …. alta petarda cu veritabilul android … blocari, app neoptimizate , jde’mii de drivere , virusi , update-iri ciuciu, sacadari, erori, incapacitatea sw de a gestiona hw …. etc …. etc …. egal – Panarama la nivel global , porcarii pt mocofani .
  😂😂😂

 • standorel1227

  Zaone ai idee cate bucăți de pixel s-au vândut? Sunt tare curios

 • Srb Srb

  google pixel tot are margini cat casa sus si jos…no buy

 • Bogdan Marian

  bine ca nu are iphone x sau iphone 8 margini cat casa.

 • Bogdan Marian

  arata minunat clar acest google pixel 2 XL îl va depași pe iphone x nu poți compara google cu apple telefonul arata incredibil LG a facut o treaba foarte buna.

 • Giani66

  Saracii, mi-e mila de ei. Sau cum se spune prin popor … Vrabia malai viseaza ! Asa si cu androizii …

 • Cosmin

  Cum are si Iphone 8 si Iphone 8+?

 • Srb Srb

  nu cred ca chiar asa de mari, ma refer margini ca in poza, gen S8, note 8, lg v30 lg g6

 • Srb Srb

  iphone x nu are, iphone x are margini simetrice de 2mm+2mm staineless steel, pe cand un S8 sa zicem sau lg v30 are margini de 8mm sus si jos, iar pe margini are 2mm de la frame

 • Bogdan Marian

  bine ca fan boy apple nu viseaza iei sunt smecher de cocalari.

 • George 89

  Exagerezi, este un Pixel, android Stock (dacă știi ce e), fără lag, update uri la zi, cele de securitate la luna… Sunt produse software… Hai du te și te plimba

 • George 89

  Și cum se spune prin popor “prostul nu e prost destul pana nu e și fudul”, asa și cu tine
  Google nici nu se complica sa dacă profit din acele smartphone uri (asa a fost mereu)

 • Viorel Predatorul

  Da, este superb asa fara margini laterale, si cu ceva margini sus care sa permita existenta unui ecran fara decupaje tetris care ti-ar strica experienta de vizionare full-screen.
  Note 8 si S8/S8+ au design absolut superb, in timp ce iPhone X este un fail.

 • corina 👩‍⚖️

  Note 8 s8/s8+ sunt petarde cu android cu acelasi design si soft pe care il ofera si un chinez la juma’ de pret. Concluzie … samsung face japca pe fata. …zicsi eu … 👱‍♀️
  😂😂😂

 • Ovvy Ovvy

  Tu si cu SRB ati face un cuplu perfect undeva pe pustiu

 • Stilumeu 2peu

  Tu pe iphone ai acelasi meniu .icoane din 2007 .taci

 • Stilumeu 2peu

  Voi aveti margini in lateral cat casa ..taci

 • Stilumeu 2peu

  Da saracii androizi dar macar stim ce e wireless charge de ceva timp oledu e ceva normal la androizi pe cand la voi e ceva nou .ir nfc screan miror FAST CHARGE ..mie mila de iphonisti..