eMAG – iPhone 6/6S la Reducere dupa iPhone 8 si iPhone X

eMAG vinde iPhone 6 si iPhone 6S la reducere dupa prezentarea iPhone 8 si iPhone X, acestea fiind anuntate pentru lansare in Romania de catre magazin.

eMAG are iPhone 6 si iPhone 6S la reducere astazi dupa prezentarea iPhone 8 si iPhone X, cele doua modele de vechi telefoane mobile fiind disponibile la preturi care sunt cu pana la 850 de LEI mai mici decat cele pe care le practica Apple pana in prezent pentru ambele modele.

eMAG are in aceasta pagina pe 14 septembrie reducerile la iPhone 6 si iPhone 6S dupa ce iPhone 8 si iPhone X au fost prezentate, compania Apple anuntand oricum reduceri de preturi pentru cel de-al doilea model si se pare ca ele au ajuns inclusiv in Romania la o zi dupa conferinta.

eMAG vinde o varietate de modele ale iPhone 6 si iPhone 6S in momentul de fata, diverse combinatii de culori si spatiu de stocare fiind disponibile, prezentarea iPhone 8 si iPhone X aducand oportunitatea de a putea cumpara aceste telefoane mobile la preturi foarte bune astazi.

eMAG vinde in aceasta pagina pe 14 septembrie toate modelele iPhone 6 si iPhone 6S cu reduceri de pana la 850 de LEI, iar reducerile nu vor scadea mai mult de atat in perioada urmatoare, asa ca nu va asteptati sa aveti parte de asa ceva, pentru ca veti ramane dezamagiti foarte rapid.

eMAG a anuntat lansarea iPhone 8 si iPhone X in Romania cu posibilitatea de a va inregistra pentru precomanda, iar in aceasta pagina puteti face rapid acest lucru si va recomand sa profitati de ocazie cat mai rapid pentru ca o oportunitate mai buna nu veti avea.

eMAG iPhone 6 6S Reducere iPhone 8 iPhone X