iPhone 8 – Lansare Anuntata de Orange Romania

iPhone 8 are lansarea anuntata de Orange Romania, operatorul urmand a pune in vanzare si iPhone 8 Plus in tara noastra in cursul acestei luni pentru clienti.

7

iPhone 8 are lansarea anuntata de catre Orange Romania la cateva ore dupa ce Vodafone a anuntat deasemenea ca va incepe sa vanda telefonul impreuna cu iPhone 8 Plus. Acum iPhone 8 si iPhone 8 Plus au lansarea din Romania anuntata de catre doi dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din tara, Telekom ramanand singurul mare operator care inca nu a anuntat intentia de a vinde telefoanele la noi.

iPhone 8 va fi lansat de catre Orange Romania luna aceasta, detaliile fiind disponibile in aceasta pagina, operatorul urmand programul normal stabilit de catre compania Apple. iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi vandute de catre cei de la Orange Romania prin intermediul magazinului online din Romania, dar si prin intermediul magazinelor fizice, insa sansele cele mai mari de a prinde o unitate la lansare sunt online.

iPhone 8 nu va fi lansat de catre cei de la Orange cu un eveniment special organizat undeva, operatorul evitand sa mai faca asta de ceva vreme, fara a oferi o explicatie oficiala. Orange Romania este partener gold al companiei Apple si vinde oricum cele mai multe produse pentru americani, asa ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi oricum precomandate in cateva mii de unitati chiar din primele zile, cererea urmand a fi mare.

iPhone 8 – lansare anuntata de Orange Romania

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi vandute in Romania la preturile din Apple Store Europa, deci veti avea parte de un deal foarte bun daca veti alege sa il cumparati de la operator. Cei de la Orange au avut intotdeauna preturi foarte bune pentru iPhone imediat dupa lansare, facandu-si obiceiul din a pastra preturile Apple Store Europa si in Romania, asa ca iPhone 8 ar trebui sa fie aici la cel mai mic pret din tara.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor avea anuntata inclusiv strategia de vanzare in aceasta pagina a celor de la Orange Romania, asa ca veti sti cum le veti putea cumpara. iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi disponibile incepand cu miezul noptii zilei de deschidere a precomenzilor, iar atunci va trebui sa va grabiti pentru a plasa  precomanda pentru ca toti cei interesati de telefoane se vor grabi sa o faca.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi vandute de catre Orange, cel mai probabil, decodate la pret intreg, dar daca primiti telefoanele codate, le puteti decoda gratuit la operator. iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt deja listate in magazinul online al celor de la Orange Romania, asa ca acum ramane doar ca precomenzile sa fie deschise pentru a putea rezerva unitatile pe care dorim sa le cumparam de la operator.

iPhone 8 Lansare Orange Romania