iPhone X este MULT mai Popular decat iPhone 8

iPhone X este mult mai popular decat iPhone 8, fanii companiei Apple fiind mult mai interesati de modelul mai scump decat cel mai ieftin anul acesta.

iPhone X este mult mai popular decat iPhone 8 conform unui nou studiu aparut in cursul noptii trecute, acesta sugerand faptul ca pretul nu prea conteaza pentru clienti. Studiul a fost realizat in noaptea de dupa conferinta si are peste 33.000 de raspunsuri date, 34% dintre ele fiind de la persoane care doresc sa cumpere iPhone X de la compania Apple dupa lansare, iPhone 8 si iPhone 8 Plus fiind ignorate aproape comple.

iPhone X genereaza o intentie de cumparare de aproape 10 ori mai mare decat cea inregistrata pentru iPhone 8 si de peste 8 ori mai mare decat cea a iPhone 8 Plus. Pana si Apple TV 4K, Apple Watch 3, AirPower, sau AirPods 2 genereaza o intentie de cumparare mai mare decat iPhone 8 din partea clientilor, insa iPhone X ramane ferm in frunte cu un procent foarte mare din atentia clientilor din lumea intreaga.

Pretul iPhone X nu pare sa fie o problema pentru multi americani, desi el va fi mai mare de 1000 de dolari in majoritatea statelor din SUA. Functiile pe care le ofera iPhone X si ecranul de diagonala mai mare par sa conteze mult mai mult decat pretul perceput de catre Apple, Face ID si performantele putand fi deasemenea elemente care sa motiveze clientii sa ignore si iPhone 8 in favoarea acestui telefon al Apple.

iPhone X este mult mai popular decat iPhone 8

iPhone X popular iPhone 8

iPhone X este de luni de zile telefonul asteptat de o lume intreaga, iPhone 8 si iPhone 8 Plus fiind doar o ciorba reincalzita pentru a tine oamenii ocupati pana cand telefonul dorit va fi lansat. Avand in vedere pretul mare de vanzare pentru iPhone X, multi s-ar fi asteptat ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus sa aiba cautare mult mai mare, insa iata ca realitatea este complet diferita si oamenii doresc cu totul altceva.

iPhone X este un telefon scump cu multe functii interesante si lumea este dispusa sa plateasca, mai ales ca in multe cazuri subventiile vor reduce destul de mult pretul de achizitie. Din pacate, cei de la Apple nu prea par sa aiba stocuri suficientepentru a acoperi cererea pentru iPhone X, nu in Romania, ci in tarile unde exista suficient de multi oameni cu suficient de multi bani pentru a cumpara acest telefon.

iPhone X va fi lansat in Romania pe 3 noiembrie, la fel ca oriunde altundeva, la preturi care incep de la 5000 de LEI, deci vor exista foarte putini cumparatori la noi. In ciuda acestui lucru, foarte multa lume a dorit sa afle noutatile despre iPhone X si cu siguranta foarte multi l-ar fi cumparat daca ar fi fost vandut la un pret similar cu cel perceput de catre compania Apple pentru seria iPhone 7 anul trecut.

14 COMENTARII

  1. Mie sincer imi place din toate punctele de vedere , in afara de greutate . Totusi e mult mai diferit telefonul, fata de ce eram obisnuiti. Mai ales eu , care nu am avut alt telefon doar Apple de cand au aparut ?

  2. ai 2 optiuni, orice video ruleaza by default in format original 16:9, doar daca vrei tu dai double tap si ai full screen. S-au gandit la toate nu este problema

  3. NIMENI nu s-a plans de greutate, ci de faptul ca se simte f f bine in mana. Deci stai linistit ca experienta reala va fi cu mult peste

  4. Nu doar de la sticlă. Și marginea este de oțel, care este mai greu dar și mult mai rezistent ca aluminiul. Am văzut aluminiul atât pe iPhone cât și pe Samsung, se zgârie și deformează doar cu privirea. Material foarte bun era și cel de pe iPhone 4/4s.