Prima Pagina iPhone X iPhone X – Noua Functie Anuntata Pentru Face ID

iPhone X – Noua Functie Anuntata Pentru Face ID

iPhone X va avea o functie noua pentru Face ID desi sistemul abia a fost prezentat si inca nu a fost lansat oficial, dar Apple il va imbunatati intre timp.

9

iPhone X abia a fost prezentat de catre compania Apple, insa cei din Cupertino au anuntat deja o noua functie pentru Face ID, iar asta pentru ca multi potentiali clienti au inceput sa se planga de o limitare a sa. Mai exact, Face ID va fi limitat la posibilitatea de a inregistra o singura fata in iPhone X pentru recunoastere faciala, asta in contrast cu Touch ID care permitea inregistrarea a 5 amprente, sau chiar mai mult.

iPhone X are in Face ID impusa aceasta limita fara vreo explicatie clara si logica din partea companiei Apple, iar multa lume s-a intrebar daca ea va fi schimbata. Intrebarile vin pentru ca nu toata lumea foloseste singura un iPhone, unele persoane apropiate avand acces la telefoane, fie cu amprenta sau cod de acces, iar aici ne referim la iubiti/iubite/soti/sotii, care acceseaza iPhone-urile celor apropiati la nevoie.

iPhone X cu Face ID nu va mai permite asta, ci va impune utilizarea unui cod de acces, iar asta genereaza probleme pentru multi, care nu vor mai avea acces usor la date. Intrebata daca aceasta limitare pentru Face ID este una permanenta, compania Apple a afirmat ca iPhone X va permite la un moment dat inregistrarea mai multor fete in sistemul de recunoatere faciala, dar desigur ca nu a oferit si o posibila data.

iPhone X – noua functie anuntata pentru Face ID

iPhone X are practic anuntata prima functie noua pregatita de catre compania Apple pentur clientii sai la scurt timp dupa prezentarea noului telefon mobil. iPhone X este pregatit de catre compania Apple pentru lansare in data de 3 noiembrie, deci la peste 2 luni si jumatate distanta de acest moment, asa ca functionalitatea Face ID poate fi extinsa fara probleme pana atunci pentru a recunoaste mai multe fete.

iPhone X poate veni cu un Face ID care sa recunoasca macar 2 fete pentru a le permite utilizatorilor sa-si imparta telefoanele cu oricine doresc, asa cum fac si acum. In cazul in care aceasta functie nu va fi oferita de la bun inceput de catre compania Apple, exista sanse foarte mari ca iPhone X sa aiba noua functie pentru Face ID intr-o actualizare ce va fi lansata pentru iOS la un moment dat, sau altul.

iPhone X are prin Face ID una dintre cele mai importante functii noi oferite de catre compania Apple, insa daca ea nu satisface clientii, atunci este inutila. Apple stie ca este important sa permita inregistrarea mai multor fete in Face ID pentru clientii care cumpara iPhone X, asa ca va oferi si aceasta modificare pentru a-i convinge pe clienti sa-i cumpere telefonul dupa lansare.

iPhone X Functie Anuntata Face ID