iPhone X, iPhone 8 – Istoria Bateriilor din iPhone

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus vin cu baterii de noi capacitate pentrus eria de telefoane ale companiei Apple, iar despre ultimele doua avem deja detalii privind capacitatea lor. Mai exact dimineata v-am spus care sunt capacitatile bateriilor iPhone si iPhone 8 Plus, ambele parand a avea capacitate mai mica decat cele implementate in seria iPhone 7, asa explicandu-se si autonomia mai mica pe care o ofera.

iPhone X nu are informatii privind capacitatea bateriei dezvaluite de catre compania Apple, asa ca nu stim ce ofera ea, dar putem vedea ceea ce s-a oferit in ultimii 3 ani pentru telefoanele Apple. In imaginea de mai jos puteti vedea toate bateriile implementate de la iPhone 6 la iPhone 8 Plus si puteti observat cum a gandit compania Apple actualizarile din fiecare an in functie de ceea ce a dorit sa ofere.

De la iPhone 6 la iPhone 6S capacitatea bateriei a scazut, seria iPhone 7 avand baterii de capacitate mai amre, doar pentru ca ele sa scada si mai mult in iPhone 8 si iPhone 8 Plus. Diferenta in capacitate pentru baterii duce si la pierderea unei ore de navigare pe internet, dar probabil pierderile nu se vor limita doar la atat pentru ca scaderea in capacitatea bateriei este considerabila, in special pentru iPhone 8 Plus.

iPhone X are exact aceeasi autonomie ca iPhone 8 Plus, dar are si un ecran mai mare, asa ca bateria sa ar trebui sa aiba o capacitate destul de apropiata de cea a telefonului cu ecran de 5.5 inch. Informatii privind bateria iPhone X vom afla in saptamanile urmatoare, dar asta va conta mai putin din moment ce Apple a anuntat deja autonomia estimata si ne-a spus la ce sa ne asteptam.

iPhone X iPhone 8 Istoria Baterii iPhone

6 COMENTARII

  1. Folosesc Iphone de la primul model, am tot cumparat fiecare model pana la Iphone 6, si stop. Cand am vazut i7 am fost dezamagit, dar am sperat…Ieri am decis sa trec pe Iphone SE, fiindca e ceea ce mi se potriveste, consider ca e un telefon bun, la un pret bun, si atat! Am renuntat sa mai sper, pentru ca cei pe care i am admirat si i am tot laudat prietenilor mei care folosesc altfel de telefoane, au aratat ca nu pot mai mult momentan…Felicitari celor de la Apple pentru ceea ce au prezentat, dar cred ca se putea mai mult!

  2. Nu poți să spui că este mai bun un iPhone SE decât în iPhone X. Se pare că ai făcut această alegere in baza puterii tale financiare, care nu este nici o problema. Nu trebuie ca toată lumea să-și ia sau să-și permită un iPhone X, nu este nici o rușine.

  3. Mircea si Aurel…daca stiti sa cititi va felicit, doar ca se pare ca nu stiti sa interpretati comentariul meu, iar asta e o problema… poate imi spuneti unde am scris ca e mai bun Iphone SE decat Iphone X, generalizand. Eu unul nu vad! Legat de putetea financiara, va asigur ca imi pot cumpara orice Iphone fara sa mi fac probleme, dar asta e alta discutie! Va recomand sa intrati pe alte site uri unde comentariile voastre sunt apreciate si comentate! Eu mi am spus parerea mea, fara sa comentez defectele celor de la Apple. Un sfat pentru voi, maturizati va, si incercati sa nu stricati timpul unora care chiar asteapta sa citeasca pareri, concluzii, si de ce nu idei!