iPhone X, iPhone 8 – Istoria Bateriilor din iPhone

6

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus vin cu baterii de noi capacitate pentrus eria de telefoane ale companiei Apple, iar despre ultimele doua avem deja detalii privind capacitatea lor. Mai exact dimineata v-am spus care sunt capacitatile bateriilor iPhone si iPhone 8 Plus, ambele parand a avea capacitate mai mica decat cele implementate in seria iPhone 7, asa explicandu-se si autonomia mai mica pe care o ofera.

iPhone X nu are informatii privind capacitatea bateriei dezvaluite de catre compania Apple, asa ca nu stim ce ofera ea, dar putem vedea ceea ce s-a oferit in ultimii 3 ani pentru telefoanele Apple. In imaginea de mai jos puteti vedea toate bateriile implementate de la iPhone 6 la iPhone 8 Plus si puteti observat cum a gandit compania Apple actualizarile din fiecare an in functie de ceea ce a dorit sa ofere.

De la iPhone 6 la iPhone 6S capacitatea bateriei a scazut, seria iPhone 7 avand baterii de capacitate mai amre, doar pentru ca ele sa scada si mai mult in iPhone 8 si iPhone 8 Plus. Diferenta in capacitate pentru baterii duce si la pierderea unei ore de navigare pe internet, dar probabil pierderile nu se vor limita doar la atat pentru ca scaderea in capacitatea bateriei este considerabila, in special pentru iPhone 8 Plus.

iPhone X are exact aceeasi autonomie ca iPhone 8 Plus, dar are si un ecran mai mare, asa ca bateria sa ar trebui sa aiba o capacitate destul de apropiata de cea a telefonului cu ecran de 5.5 inch. Informatii privind bateria iPhone X vom afla in saptamanile urmatoare, dar asta va conta mai putin din moment ce Apple a anuntat deja autonomia estimata si ne-a spus la ce sa ne asteptam.

iPhone X iPhone 8 Istoria Baterii iPhone