Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Apple Store Inchis pentru Precomenzi

iPhone 8 – Apple Store Inchis pentru Precomenzi

iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fi precomandate de astazi incepand cu ora 10:00, Apple Store Online fiind inchis pentru a putea fi comandate unitatile.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt pregatite pentru lansare online astazi de catre compania Apple, iar Apple Store Online a fost deja deschis pentru initierea precomenzilor pentru cele doua telefoane, Apple Watch 3, dar si Apple TV 4K, poate putand fi comandate incepand dea stazi.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt disponibile in foarte multe tari incepand de astazi, compania Apple alegand sa organizeze din nou o lansare foarte extinsa pentru produsele sale, iar asta sugereaza ca are si stocuri foarte mari pentru majoritatea modelelor.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi disponibile pentru precomanda impreuna cu Apple Watch 3 si Apple TV 4K incepand cu ora 10:00, ora Romaniei, insa desigur ca deschiderea precomenzilor ar putea intarzia cu pana la o ora in functie de numarul de comenzi facute simultan.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fi precomandate inclusiv din Romania incepand de astazi impreuna cu Apple Watch 3 si Apple TV 4K din aceasta pagina iar in curand in mod oficial din aceasta pagina.

iPhone 8 Apple Store Inchis Precomenzi

 • Srb Srb

  Superbb

 • Srb Srb

  Zaone: neata,te tenteaza sa iei si un iphone 8 plus sau astepti x ?

 • Eu vreau iPhone X, Plus nu are logica decat daca esti limitat de bani.

 • Ce culoare îți iei?

 • Bylly

  Am reinstalat itunes so nu imi mai apare sectiune cu aplicatii doar cea cu muzica?