iPhone 8 – Noua Baterie CONFIRMATA de un Operator

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au specificatiile bateriilor confirmate de catre un operator de telefonei mobila din China, la o zi dupa autoritatile locale.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au capacitatile noilor baterii confirmate de catre un operator de telefonie mobila, asta dupa ce ieri autoritatile de la TENAA au oferit o confirmare similara. Spre deosebire de cei de la TENAA, acest operator, tot din China, anunta specificatii diferite pentru bateriile iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iar asta in mod destul de ciudat pentru ca specificatiile ar fi trebuit sa fie indentice, indiferent de sursa informatiei.

iPhone 8, conform operatorului de telefonie mobila China Telecom, are o baterie a carei capacitate este de 2150 mAh si nu de putin peste 1865 mAh, cum am aflat de la TENAA. Vorbim practic despre o diferenta de 300 mAh intre cele doua specificatii pentru bateria iPhone 8, iar ea este de aproape 20%, asa ca am putea vorbi si despre o diferenta considerabila in ceea ce priveste autonomia oferita.

iPhone 8 are in mod clar o baterie mai mica decat cea oferita in iPhone 8 Plus, insa diferenta de al 1865 mAh la 2150 mAh este una considerabila. Aseara am aflat ce capacitate are bateria iPhone X tot de la acelasi oeprator China Telecom, iar in cazul acestui telefon vorbim despre specificatii identice cu cele ale iPhone 8 Plus, lucru usor de crezut din moment ce ambele au exact aceeasi autonomie anuntata de Apple.

iphone 8 baterie capacitate confirmata

iPhone 8 are specificatiile bateriei confirmate de un operator

iPhone 8 Plus, pe de alta parte, urmeaza sa aiba o baterie cu capacitate de 2700 mAh, aici diferenta fata de specificatiile TENAA fiind de cativa zeci de mAh. Practic aici entitatile din China par sa fie aproape de acord in ceea ce priveste capacitatea bateriei, deci sigur este o greseala la specificatia pentru iPhone 8, insa deocamdata nu stim de unde provine ea si care este in final capacitatea totala.

iphone 8 plus baterie capacitate confirmata

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor oferi oricum autonomie mai mica decat seria iPhone 7, iar in aceasta idee, cred ca specificatiile celor de la TENAA sunt reale in ceea ce priveste capacitatea bateriei iPhone 8. Ar fi ilogic sa vedem ca iPhone 8 are o baterie mai mare decat cea a iPhone 7, dar ofera o autonomie mai mica, asa ca as da crezare mai mare autoritatilor pentru certificarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus decat operatorului.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vin cu o dezamagire pe partea de autonomie, iar la asta nu se prea astepta cineva, pentru ca Apple creste de obicei autonomia telefoanelor sale. Din pacate, cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu se va intampla asa ceva, deci va trebui sa ne obisnuim cu o autonomie mai mica decat cea pe care o aveam in cazul seriei iPhone 7, ea fiind mai buna decat la vechile telefoane.

4 COMENTARII