iPhone 8 – Precomenzile au fost Deschise Acum!

iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fi precomandata chiar acum de la Apple si partenerii locali din cateva zeci de tari, comenzi putand fi plasate si in Romania.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fi precomandate din acest moment de la compania Apple si partenerii sai din cateva zeci de tari, iar din Romania le puteti precomanda din aceasta pagina. Compania Apple a anuntat ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor putea fi precomandate incepand de astazi intr-o varietate de tari, iar precomenzile oficiale din Romania vor incepe pe data de 22 septembrie, atunci cand are loc lansarea telefoanelor in baza precomenzilor de azi.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus precomandate acum vor fi livrate de catre compania Apple incapand cu data de 22 septembrie, cand este programata lansarea oficiala a telefoanelor. Atunci fanii companiei Apple se vor aduna in fata magazinelor din zecile de tari in care iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fi precomandate acum pentru a isi ridica telefoanele rezervate in magazine, sau pentru a cumpara unele noi de acolo.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fo precomandate acum de la Apple si partenerii sai din urmatoarele tari : Australia, Austria, Belgium, Canada, China, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Ireland, Italy, Japan, Luxembourg, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Puerto Rico, Singapore, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, UAE, the UK, the US and US Virgin Islands.

iPhone 8 – precomenzile au fost deschise in mod oficial!

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt lansate in foarte multe tari chiar din primul val pentru ca Apple vrea sa aiba parte de o lansare cu un relativ succes anul acesta. Toata lumea stie ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu sunt telefoanele cu adevarat dorite de catre clienti, iPhone X atragand atentia lumii intregi atat in timpul prezentarii de marti, cat si in ziua urmatoare, acest telefon fiind cel pe care Apple l-a creat in ultimul an.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt upgrrade-uri minore spre medii fata de seria iPhone 7, ecranul True Tone, noul chip A11 Bionic, carcasa din sticla si incarcarea wireless fiind practic schimbarile notabile. In rest, iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu aduc mare lucru in plus fata de seria iPhone 7, ba mai raman si fara doua culori foarte populare, asa ca probabil oamenii vor avea o alegere mai grea de facut anul acesta.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus ar trebui sa fie disponibile in stocuri suficiente pentru clientii companiei Apple, iar asta pentru ca va fi oricum cerere mica pentru aceste modele. iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt vandute in versiuni cu 64 GB si 256 GB spatiu de stocare la preturi care incep de la 800 de euro, sau 3700 – 3800 de LEI, iar primele unitati vor ajunge in Romania pe piata neagra din 22 septembrie, iar oficial din 29 septembrie.

iPhone 8 Precomenzile Deschise

41 COMENTARII

  1. Stiti careva daca mai e vreo problema cu cele luate din SUA? Stiu ca in trecut nu mergea 4G-ul la noi din cauza lipsei unor benzi, dar mai persista problema? Pot sa iau un iPhone din SUA si vreau sa fiu sigur ca e ok. Garantia ar fi ok la noi? Stiu ca teoretic e pe continent, dar am auzit foarte multe experiente in care s-au rezolvat probleme pentru iPhone din SUA.

  2. Doamne daca dupa o ora s-a cam dus stocul initial pt iphone plus, la iphone x chiar si cu pretul acela, cred ca dupa o ora se va amana pt 1-2 luni de zile

  3. Nu prea sunt sigur de SE. Daca apare sau nu.
    Asa ca iau 8.
    Daca vine SE foarte bine dau 8 lui fiumeu su eu… SE.
    Asa am asteptat si pe SE.
    Am luat 6. Apoi am asteptat. Cam mult dar ncsf. Daca esti fan…;)

  4. sincer mie mi-ar place sa aduca apple A10 sau A11 chiar pe SE, cu camera ce poate filma 4k 60, storage de 64 256 and so on, sa multumeasca si pe cei ce vor asta…samsung nu va avea asa ceva niciodata, doar sony stiu ca mai au mentalitatea asta, sa faca xperia compact cu hardware de top

  5. nu stiu daca ai vazut video asta dar f interesant, deci merge mult mai bine faceID, eu zic ca rapiditate este intre touchID vers 1 si ce aveam acum. Deci deja inceputul este mult mai strong decat primul touchID

    Iar la cum sunt gandite gesturile, clar sunt absolut sigur ca urmatorul iPhone va veni cu promotion, pur si simplu orice gest reprezinta motion UI si sa mearga la 120hz va fi imbatabil decat orice altceva fie el pc,smartphone android widnows etc ca user experience

    Si f interesant, daca va uitati la ultima incercare de unlock cu faceID, chiar daca nu se uita doamna in el de prima data cand a fost aprins display, cand a dat swipe to unlock, a reanalizat fata doamnei intr-o secunda si a intrat

    SUPERB GANDIT