iPhone 8 – Fanii Apple Ignora Precomenzile

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt ignorate de fanii Apple, care nu fac precomenzi un numar chiar atat de mare precum se asteptau unii dintre analisti.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fi precomandate incepand din aceasta dimineata in cateva zeci de tari de pe glob, inclusiv din Romania prin aceasta pagina, iar primele semne nu sunt imbucuratoare pentru Apple. In momentul de fata, iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fi cumparate aproape in orice fel de combinatie de spatiu de stocare si culoare din foarte multe magazine, mai putin in SUA, unde modelele Plus cam lipsesc.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fi gasite foarte usor in magazinele europene ale Apple, unde modelele Plus sunt indisponibile doar in versiunile cu 256 GB spatiu de stocare, insa in foarte putine cazuri. iPhone 8 este disponibil in abundenta in versiunile de 64 GB si 256 GB spatiu de stocare cu livrare din 22 septembrie, rare fiind cazurile in care un Apple Store nu are o anumita combinatie in stoc.

iPhone 8 si iPhone 8 nu prea par sa fie cautate de catre fanii Apple, spre deosebire de anii anteriori cand stocurile initiale se epuizau in cateva zeci de minute sau o ora. Acum ne aflam la 4 ore de la deschiderea precomenzilor si clientii pot cumpara in continuare iPhone 8 si iPhone 8 Plus cu livrare in data de 22 septembrie, rare fiind cazurile in care livrarea dureaza 1 – 2 saptamani, dar si acest lucru este o veste proasta pentru Apple.

iPhone 8 Fanii Apple Precomenzi

iPhone 8 – fanii Apple ignora precomenzile

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt lansate de catre compania Apple cu o intreaga luna inaintea iPhone X, iar asta se vede in precomenzile facute acum pentru telefoane. Este drept ca nu stim cate iPhone 8 si iPhone 8 Plus s-au precomandat, insa daca in alti ani dupa 4 ore vorbeam despre livrari facute in 3 – 4 saptamani de la plasarea precomenzii, acum abia unele modele se livreaza la 1 – 2 saptamani de la plasarea precomenzii.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu sunt nici pe departe upgrade-urile pe care le asteptau fanii companiei Apple, iPhone X fiind in schimb modelul dorit, in ciuda pretului mare. Din punctul meu de vedere, este destul de usor vizibil faptul ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus merg pe “traiectoria” asteptata, adica nu genereaza vanzari mari pentru ca lumea nu mai vrea sa plateasca bani multi pe upgrade-uri prea mici.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt ignorate acum si asta inseamna ca daca veti dori sa cumparati vreun model cand ajung in Romania, nu veti avea probleme, nici macar in a alege combinatia dorita. Din pacate pentru Apple, iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu sunt si nu vor fi telefoanele dorite de catre majoritatea clientilor, iar iPhone X sunt sigur ca este produs prea greu pentru a satisface cererea mare, in ciuda pretului obscen.

iPhone 8 Fani Apple Precomenzi