iPhone 8 – Europenii il Ignora, Asiaticii NU

iPhone 8 inca poate fi precomandat foarte usor de la compania Apple dupa 12 ore de la deschiderea precomenzilor, situatie fara precedent cu un nou model de iPhone in ultimii ani. In SUA iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt cam greu de gasit cu livrare in 22 septembrie la operatori si pret standard, insa in Europa situatia este complet diferita si cele doua modele ale iPhone pot fi cumparate destul de usor de la Apple, sau din Romania prin aceasta pagina.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost lansate la ora 10:00, ora Romaniei, si probabil unii se asteptau ca vanzarile sa fie foarte mari pentru cele doua modele, insa realitatea este mai sumbra pentru Apple. In mod complet neasteptat, iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fi cumparate fara probleme in aproape orice combinatie de culoare si spatiu de stocare din Europa si alte zone de pe planeta in momentul de fata.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus a fost cautat mai mult de catre americani, unde sunt oricum cele mai mari stocuri, decat de catre europeni, iar situatia aceasta arata ca precomenzile nu sunt mari. Imi amintesc faptul ca in anii trecuti noile modele ale iPhone erau indisponibile pentru precomanda in ziua lansarii la minute sau zeci de minute dupa deschiderea precomenzilor, inclusiv in Europa, dar iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt disponibile chiar si dupa 12 ore.

iPhone 8 inca poate fi precomandat foarte usor

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu au mare succes nici macar in Canada, unde in afara de 2 modele, toate pot fi precomandate cu livrare in 22 septembrie si acum. Aici vorbim din nou despre o situatie fara precedent pentru un model nou al iPhone, semn ca nici macar Canadienii nu sunt dornici sa cumpere iPhone 8 si iPhone 8 Plus in cantitati la fel de mari precum in anii anteriori, probabil spre nemultumirea Apple.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus par sa aiba ceva mai mare succes in Asia, acolo stocurile initiale fiind epuizate in proportie de peste 90% deja. China, Hong Kong, Taiwan, Vietnam, etc, au iPhone 8 si iPhone 8 Plus indisponibile in proportie de peste 90%, in unele cazuri livrarile precomenzilor facandu-se si la o luna dupa lansarea oficiala, semn ca fie stocurile au fost incredibil de mici, fie oamenii s-au lasat convinsi de noutati.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus par sa nu fi convins multi americani, pe canadieni si pe foarte multi dintre europeni, inclusiv britanicii care sunt fani iPhone. Nu stim ce se intampla la operatorii de telefonie mobila, dar e putin probabil ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus sa aiba mai mult succes acolo, chiar daca telefoanele sunt vandute cu subventii consistente pentru cei interesati sa le cumpere anul acesta.

iPhone 8 Europenii Ignora Asiaticii