iPhone 8 – Telekom Anunta Lansarea in Romania

iPhone 8 are lansarea anuntata la Telekom Romania, impreuna cu iPhone 8 Plus totul fiind pregatit pentru a incepe vanzarile oficial din 29 septembrie.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi lansate inclusiv la Telekom Romania incepand cu data de 29 septembrie, operatorul de telefonie mobila anuntand ultimul oferirea noilor telefoane. iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi disponibile pentru precomanda la Telekom Romania incepand cu data de 22 septembrie, astfel ca il veti putea precomanda de la operator pentru a astepta livrarea o saptamana mai tarziu.

iPhone 8 va fi vandut la Telekom Romania la, poate, cele mai bune preturi la abonament din tara noastra, pentru ca asa au cam stat lucrurile in fiecare an. Cei de la Telekom au avut la abonament preturi mai bune decat Orange, sau Vodafone, astfel ca pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus ne putem astepta la o situatie similara, daca operatorul va dori sa isi multumeasca toti clientii.

iPhone 8 – Telekom anunta lansarea in Romania

iPhone 8 - Telekom Lansarea Romania

Lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus la Telekom Romania va avea loc simultan cu cea pe care o organizeaza toti operatorii de telefonie mobila din tara, dar si restul partenerilor Apple. iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi lansate intr-o retea care nu ofera cel mai bun internet, sau cea mai buna calitate pentru apelurile telefonice, insa macar clientii companiei vor putea cumpara noile telefoane ale Apple.

Lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus anuntata de catre Telekom Romania nu vine cu preturi pentru telefoane sau abonamente, asa ca va trebui sa asteptati pana pe 29 septembrie. Preturile standard pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus la Telekom vor fi cel mai probabil mai mari decat la ceilalti operatori, dar macar la abonamente ar trebui sa fie situatia mai buna, telefoanele fiind vandute decodate.

“Telekom Romania va comercializa noile telefoane iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, începând cu data de 29 septembrie. Clienţii vor putea plasa precomenzile începând cu 22 septembrie, la www.telekom.ro.

iPhone 8 și iPhone 8 Plus reprezintă o nouă generație de iPhone, cu un design nou, din sticlă și aluminiu, în trei finisaje – gri închis, argintiu și o nuanţă nouă de auriu – realizat din cea mai dură sticlă folosită vreodată pentru un smartphone, cu ecran Retina HD, chip A11 bionic, proiectat pentru cea mai bună experiență augmentată. Cea mai populară cameră foto din lume devine și mai bună, iar încărcarea fără fir aduce o nouă şi puternică capacitate iPhone-ului. Dispozitivul iPhone 8 Plus oferă două camere foto de 12 megapixeli şi introduce modul portret care vine cu funcţia Portrait Lighting, cu efecte dramatice de studio, permițând clienților să realizeze portrete uimitoare în cinci stiluri diferite de iluminat.

În plus, iPhone X, viitorul smartphone-ului, va fi disponibil la Telekom, la precomandă, începând cu 27 octombrie, şi în magazine, începând cu 3 noiembrie. iPhone X are un design realizat din toate tipurile de sticlă, cu un display Super Retina de 5,8 inch, chip A11 Bionic, încărcare fără fir, cameră foto îmbunătățită cu stabilizare optică dublă a imaginii și Face ID, activată datorită sistemului TrueDepth.”