iPhone X si iPhone 8 au Suport FLAC Integrat

iPhone X si iPhone 8 au suport FLAC integrat de catre compania Apple, iar cu iOS 11 inclusiv iPhone 7 beneficiaza de posibilitatea de a reda continut audio in acest format, compania Apple indeplinind intr-un final una dintre marile dorinte ale clientilor din lumea intreaga.

iPhone X si iPhone 8 pot reda continutul audio in format FLAC, care are o calitate foarte apropiata de materialul original, insa formatul reduce substantial dimensiunile fisierelor pentru a ocupa mai putin spatiu in telefoane si a consuma mai putin internet pentru streaming online.

iPhone X si iPhone 8 vor consuma si mai putina baterie in momentul in care redau continut audio in format FLAC, astfel ca daca veti alege sa ascultati muzica, sau orice fel de continut audio, doar in acest format, ar trebui sa aveti parte si de o autonomie mai buna pentru baterie.

iPhone X si iPhone 8 reprezinta un mare pas inainte facut de catre compania Apple pentru linia sa de produse, iar adaugarea iPhone 7 in lista de dispozitive care au implementat suportul aduce o schimbare majora si foarte buna pentru clientii vechi, care au noi motive de a se bucura de telefoane.

iPhone X si iPhone 8 vor avea suport FLAC incepand cu iOS 11, acelasi lucru fiind valabil pentru iPhone 7, asa ca nu va ganditi ca il veti vedea in iOS 10.

iPhone X iPhone 8 Suport FLAC Integrat