iPhone X confirma noua Versiune a iOS 11.1

iPhone X confirma lansarea iOS 11.1, primele teste de performanta aratand ca telefonul ruleaza viitoarea versiune a sistemului de operare iOS 11.

iPhone X confirma lansarea iOS 11.1 de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind deja testata in versiune beta de catre americani cu telefoanele care vor fi lansate in cursul lunii noiembrie pe piata pentru clientii interesati.

iPhone X a fost prezentat peste tot ruland o versiune beta a iOS 11.1, compania Apple avand intentia de a lansa telefonul dupa ce aceasta versiune a sistemului de operare va fi in mod oficial disponibila pentru noi, asa ca stim si cand va aparea ea.

iPhone X nu grabeste in vreun fel lansarea iOS 11.1, deoarece Apple a lansat in cam fiecare an noile versiuni ale iOS in aceasta perioada, deci vorbim doar despre o schimbare in ideea in care vom avea si un nou model de iPhone disponibil impreuna cu o noua versiune a iOS.

iPhone X confirma iOS 11.1 prin multitudinea de benchmark-uri care au fost facute in ultimele zile cu telefoanele, asa ca nu pot exista dubii cu privire la versiune dea iOS ce va fi instalata pe telefonul Apple.

iPhone X confirma iOS 11.1