Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Cat de Repede se va Indoi Carcasa ?

iPhone 8 – Cat de Repede se va Indoi Carcasa ?

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu se vor indoi usor, carcasele lor fiind facute dintr-o sticla rezistenta, cu otel sudat sub structura de aluminiu.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus readuc carcasele din sticla in telefoanele companiei Apple, iar pentru prima oara in 3 ani avem din nou o carcasa diferita pentru produsele celor din Cupertino. Implementarea unei carcase din sticla va creste fragilitatea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, insa compania Apple incearca sa ne convinga de faptul ca produsele sale sunt mult mai rezistente decat par la o prima vedere, cel putin teoretic.

iPhone 8 are cea mai rezistenta sticla folosita pentru carcasa sa, aceasta fiind aparent creata special de catre compania Apple pentru a rezista la orice fel de folosire. Conform Apple, sticla din carcasa iPhone 8 si iPhone 8 Plus are un strat de rigidizare cu 50% mai adanc decat in cazul sticlelor folosite in modelele anterioare ale iPhone, deci teoretic ar trebui sa reziste mult mai bine la zgarieturi si lovituri.

iPhone 8 are deasemenea o structura din aluminiu in care sunt imbinate carcasa din sticla si ecranul OLED, iar aceasta este fabricata din aluminiu de grad 7000. Totusi, acestea nu sunt suficiente pentru a tine telefonul drept, iar pentru a evita problemele din 2014 cu telefoanele care se indoaie, Apple a integrat in carcasa iPhone 8 si iPhone 8 Plus o sub-structura din otel care este sudata cu laser pe structura de aluminiu.

iPhone 8 – Cat de Repede se va Indoi Carcasa ?

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au toate aceste elemente combinate de catre compania Apple pentru a face carcasa cat se poate de rigida pentru utilizarea obisnuita. Teoretic, indiferent de presiunea aplicata de un utilizator, iPhone 8 nu ar trebui sa se indoaie, pentru ca in acel punct i se va crapa fie carcasa, fie ecranul, deci telefonul va necesita inlocuire intr-un magazin al Apple, sai unul al unui partner al americanilor.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu sunt primele telefoane ale Apple care au carcase din aluminiu, insa sunt primele care au o asemenea structura de aluminiu in care sunt imbinate elementele din sticla. Pentru ca design-ul iPhone 8 si iPhone 8 Plus s-a schimbat atat de mult din acest punct de vedere, era normal sa vedem si o crestere a rezistentei in carcasa, dar si a sticlei, iar Apple promite rezistenta crescuta.

“By formulating a new kind of glass. Reinforcing it with a laser‑welded steel foundation and an aerospace‑grade aluminum band. The front and back feature custom glass with a 50 percent deeper strengthening layer. A new steel substructure and a stronger, aerospace‑grade 7000 Series aluminum band provide additional reinforcement.”

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor trece prin multe teste de rezistenta imediat dupa lansare si vom vedea atunci cat de bune sunt ele pentru a fi utilizate fara o carcasa. Am o vaga impresie ca tot ceea ce spune Apple despre rezistenta iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu va fi dovedit in realitate, dar poate ca ma insel si poate ca Apple a reusit intr-un final sa foloseasca Gorilla Glass mai rezistenta in iPhone.

iPhone 8 Repede Indoi Carcasa.

 • Srb Srb

  Daca sunt la fel de rezistente precum 6s sau 7 nu e nicio problema

 • tralala

  Da corect, sincer nu am vazut nici un ip 6 sau 7 spart sau fisurat pe spate.

 • Bogdan Marian

  dar daca e ca la 6 Plus ? atunci se vor îndoii în ultimul hal.

 • Srb Srb

  Nu cred, au zis la event ca este 7000 series+sticla

 • keepa

  #tralla, nu ai vazut pentru ca 6 si 7 au aluminiu pe spate! 8 are sticla! Fa o diferenta…nu cred ca ai pus mana pe un 6/7 pana acum pentru ca vorbesti total aiurea

 • Angel

  #keepa cred ca era doar ironic ….n ai csf…

 • GicăContra

  Designul nu s-a schimbat deloc.. Doar materialele..

 • bogdan

  Sticla se îndoaie?

 • alex

  Si sticla se indoaie… dar pana la un anumit punct!

 • sudteamromania

  Ba da-l dreq de telefon Ca prea se face tam-tam pe cât e de rezistent, totuși nu-i tanc, husa klumea și aia e. Ochelarii se țin in toc, telefonul in husa și mașina in garaj dacă ții la aspectul și rezistența lor

 • Degeaba tii tu telefonul în husa … daca e sa se îndoaie ti se îndoaie si in husa …. sunt de acord ca se face cam mult tam tam pe tema asta … însă eu sunt pe conceptul ca nu e ok sa iti cumperi telefon premium subtire cu materiale premium si il acoperi cu plastic si folii de plastic …