iPhone X – Apple se Teme de Respingerea Face ID

iPhone X a generat frica in Apple ca utilizatorii vor respinge Face ID, iar compania reactioneaza cu explicatii suplimentare privind noul sistem.

iPhone X a fost prezentat, iar Apple se teme ca utilizatorii vor respinge Face ID, reactiile internetului la noul sistem convingand compania sa isi trimita unul dintre vicepresedintii seniori la presa. Craig Federighi, omul care a fost in centrul tentativei esuate de a folosi Face ID pe scena conferintei Apple de marti, a afirmat intr-un interviu ca reactiile initiale ale oamenilor privind aceasta functie a iPhone X sunt normale, dar premature.

iPhone X are in Face ID viitorul sistemelor de securitate biometrica, conform lui Federighi, iar acest lucru este perfect adevarat, pentru ca Apple da tonul in cam toate schimbarile de acest gen. Apple a dat tonul implementarii cititoarelor de amprente in telefoanele mobile, acum il va da pentru laptop-uri, iar cu iPhone X schimba trendul in industrie si aduce recunoasterea faciala sigura si utila pentru telefoanele mobile.

iPhone X nu a prea convins lumea ca Face ID functioneaza intr-adevar bine, iar Federighi spune ca desi utilizatorii afirma ca nu vor folosi sistemul, in realitate il vor indragi. El afirma ca acelasi lucru a fost spus in 2013 cand iPhone 5S a fost anuntata si lumea a respins Touch ID inainte de a-l utiliza, insa acum lumea se plange ca el a disparut, iar aceeasi evolutie va fi vizibila cu Face ID din iPhone X.

iPhone X – Apple se teme de respingerea Face ID

iPhone X nu a convins lumea ca Face ID este util tocmai din momentul in care sistemul a esuat in conferinta Apple, asa ca acum managerii companiei incearca sa repare lucrurile. Apple a dat vina pe oamenii care stergeau telefoanele pentru prezentare si a spus ca din cauza lor Face ID din iPhone X a esuat sa faca autentificarea deoarece sistemul se dezactivase dupa multiple tentative esuate de a recunoaste oamenii are au atins telefoanele.

iPhone X va convinge cu siguranta lumea sa foloseasca Face ID, pentru ca sistemul este extrem de util, mai simplu decat Touch ID, dar si mult mai sigur. Face ID din iPhone X nu va fi extrem de rapid de la bun inceput, dar compania Apple va rezolva aceasta problema in timp, iar utilizatorii vor dori oricum sa-l foloseasca pentr ca alternativa nu au oricum, utilizarea unui cod de acces fiind stupida in multe conditii.

“Honestly, we’re just all counting the days that customers can finally get their hands on these. Because I think just like with Touch ID, initially people thought oh, ‘Apple’s done something that’s totally not going to work and I’m not a believer and I’m not gonna use this feature.’  Now everyone’s worried because they can’t imagine life without Touch ID. We’re going to see exactly the same thing with Face ID.”

iPhone X prin Face ID schimba din nou industria telefoanelor mobile, aducand recunoasterea faciala adevarata in smartphone, iar dupa Apple vom vedea functii similare si la Samsung. E greu de spus daca Samsung va putea copia functia noua a iPhone X in Samsung Galaxy S9, dar poate ca va reusi sa o faca pana in vara anului viitor, cand va lansa pe piata Samsung Galaxy Note 9 pentru clientii din lumea intreaga.

iPhone X Apple Teme Respingerea Face ID

153 COMENTARII

  1. chiar si daca nu te vede cand faci raise/tap to wake, am vazut ca iti reciteste fata cand faci swipe up….SUPERB, eu credeam ca daca nu prinzi momentul ramane blocat pana cand incizi si redescihizi telef

  2. Educația e precum erecția, dacă o ai, se vede!
    La tine lipsește cu desăvârșire.
    Chiar nu realizezi cat de penibil ești?
    Mai lasă și pe alții sa comenteze, nu mai umple articolele cu abureli d-ale tale.

  3. SRB e cuvantul tau contra altora daca chiar și apple se teme ca face ID va fi respins ce sa mai a dat fail chiar și în timpul prezentari clar iphone 9 sau cum se va numi nu va folosi acesta metoda a fost un experiment eșuat.

  4. de fapt le umple doar pe alea unde scrie ceva de apple la un articol despre android nu comenteaza și cand o face o face doar pentru troll și sa arunce în android ca e un sistem mult sub apple așa e SRB e și el un copil de maxim 16 anii care are probleme în viața și vine aici sa se oftice tot el sa facut de ras pe mobilissmo ca e om de afaceri.

  5. parerea ta nu conteaza, ca nu stii ce inseamna, si oricum nu vei avea produsul. Toate au fost experimente esuate si tot au fost iubite si cumparate…tampenii spuse fara statistici

  6. SRB nu vezi ca te faci de ras ? eu am avut iphone deci pot sa îmi dau cu parerea tu cauți motive doar ca sa nu te faci de cacao chiar daca ele nu au nici un sens.

  7. da face recon praf, iris scan lent, senzor pus in varf..deci astea din prima cad…si ce au mai facut…a dat BUTON EXTRA DOAR PT BIXBY CHIXY..da ai dreptate pt prosti ofera de toate fara o gandire in spate, si oamenii le vad ca pe inovatii

  8. nu se pare ca tu ai amnezie nici sa pronunți bine un nume a unei boli de care suferi nu știi dar ești ungur deci e normal.

  9. mda…50 ani..ok, este normal atunci cand zici ca ai doar 20 ani,mai ai pana sa te maturizezi sa intelegi multe
    dar ai Alzheimer de la 20 ani…nasol

  10. Dei stati putin sa inteleg minunatul marketing al celor de la Apple.
    Se da un buget imens cu ajutorul caruia se dezvolta minunata tehnologie IFace, cheltuilei masive pentru asta. Se tine totul secret, nu se cere parerea pietei (treaba marketingului de fapt), nu se tine seama de ce isi dorete consumatorul. DUPA lansare, repet, DUPA lansarea produsului (ma rog , viitoare lansare) si DUPA cheltuilelile masive , Apple isi pune serios problema ca aceasta tehnologie nu va prinde la public. GENIAL

    SI inca ceva, ce reiese din explicatiile celor de la apple. DEci, eu daca merg cu telefonul in mana , pe strada, si eventual intors cu ecranul opus fetei mele, sunt in metrou unde se ingesuie lumea. VOi vreti sa imi spuneti mie ca Iphone X va “cerceta” toate fetele care ii trec prin zona camerei frontale? Si va esua de fiecare data cand nu imi gaseste mie moaca? Adica, va avea in permananta acest proces in desfasurare? Oricine trece prin fata camerei, el tot proceseza si proceseaza si proceseaza….si esueaza de fiecare data cand proceseaza si nu gaseste moaca corecta……Geniala tehnologie, nici nu vreau sa imi imaginez cat de solicitat e procesorul ala care face asa ceva

  11. de oarece eu da-u dovada de o educație mult peste tine și un comportament pe care tu nu îl ai te las sa îți vezi de gandurile tale de copil de 16 anii care se face singur de ras eu nu ma cobor la nivelul unui copil prost ca tine care nu face nimic altceva de cat sa pupe un brand în fund.

  12. vrei sa dai dovada de educatie pe net…asta da disperare..un om matur stie cine este el de fapt si nu trebuie decat sa aiba parte de fun pe net cu coppii ca tine ce fac tot ce pot sa fie cineva pe net

  13. ai inteles gresit..CRAIG raspunde la multele intrebari ale userilor, cum a fost si cu touchid. Si cum zice si el, pana la urma cand apare totul se va termina cu toate suspiciunile astea
    Toata lumea spune ORICE pt ca isi permit din cauza ca acest produs nu exista pe piata

  14. eu nu vreau sa fiu cineva pe net stai calm un om matur vorbește civilizat și vine cu argumente și ceva dovezi tu nu faci nimic altceva decat sa îți umfli muschi pe internet știi cum se zice muschi tai minte nu au la fel și capul.

  15. Ar fi scăpat de acest major embarrasement dacă pur și simplu ar fi manipulat telefonul în timp ce era oprit, după care l-ar fi pornit Craig cu câteva minute înaintea începerii prezentării. Ducking idi0ts…

  16. vrei sa dai dovada de educatie pe net…asta da disperare..un om matur stie cine este el de fapt si nu trebuie decat sa aiba parte de fun pe net cu coppii ca tine ce fac tot ce pot sa fie cineva pe net.

  17. vrei sa dai dovada de educatie pe net…asta da disperare..un om matur stie cine este el de fapt si nu trebuie decat sa aiba parte de fun pe net cu coppii ca tine ce fac tot ce pot sa fie cineva pe net

  18. vrei sa dai dovada de educatie pe net…asta da disperare..un om matur stie cine este el de fapt si nu trebuie decat sa aiba parte de fun pe net cu coppii ca tine ce fac tot ce pot sa fie cineva pe net..oricum tu nu vii cu dovezi niciodata..deci tocmai ce te-ai autojignit

  19. SRB nu vezi unde ai ajuns faci copy paste la comentari deja da-te eu nu vreau sa ma i-au de tine dar tu o faci un om matur vorbește civilizat tu nu o faci deci e clar unde ai crescut apropo eu nu umblu dupa faima pe internet pe cand tu da.

  20. un om civilizat ramane civilizat și pe internet eu nu am intenția sa ma i-au de tine dar tu dai dovada de un comportament egal ca a unei maimuțe asta e adevarul.

  21. vrei sa dai dovada de educatie pe net…asta da disperare..un om matur stie cine este el de fapt si nu trebuie decat sa aiba parte de fun pe net cu coppii ca tine ce fac tot ce pot sa fie cineva pe net..oricum tu nu vii cu dovezi niciodata..deci tocmai ce te-ai autojignit..Copy paste pt oamenii ce nu sunt importanti si ma plictisesc si stau off topic

  22. vrei sa dai dovada de educatie pe net…asta da disperare..un om matur stie cine este el de fapt si nu trebuie decat sa aiba parte de fun pe net cu coppii ca tine ce fac tot ce pot sa fie cineva pe net..oricum tu nu vii cu dovezi niciodata..deci tocmai ce te-ai autojignit..Copy paste pt oamenii ce nu sunt importanti si ma plictisesc si stau off topic.

  23. vrei sa dai dovada de educatie pe net…asta da disperare..un om matur stie cine este el de fapt si nu trebuie decat sa aiba parte de fun pe net cu coppii ca tine ce fac tot ce pot sa fie cineva pe net..oricum tu nu vii cu dovezi niciodata..deci tocmai ce te-ai autojignit..Copy paste pt oamenii ce nu sunt importanti si ma plictisesc si stau off topic..

  24. nu te uiti direct la faceID…mare branza…serios. Trebuie sa te uiti catre el,degeaba altfel, si tre sa faci si swipe, si daca nu mai esti tu, cere parola

  25. la fel ca tine nu ? pana la urma cel care are o minte egala cu 0 ești tu care tot faci spam cu același comentariu poate avem noroc și primești un Block sa scapam o data de tine toți de pe sait de uram dar tu nu realizezi se pare.

  26. vrei sa dai dovada de educatie pe net…asta da disperare..un om matur stie cine este el de fapt si nu trebuie decat sa aiba parte de fun pe net cu coppii ca tine ce fac tot ce pot sa fie cineva pe net..oricum tu nu vii cu dovezi niciodata..deci tocmai ce te-ai autojignit..Copy paste pt oamenii ce nu sunt importanti si ma plictisesc si stau off topic..

  27. vrei sa dai dovada de educatie pe net…asta da disperare..un om matur stie cine este el de fapt si nu trebuie decat sa aiba parte de fun pe net cu coppii ca tine ce fac tot ce pot sa fie cineva pe net..oricum tu nu vii cu dovezi niciodata..deci tocmai ce te-ai autojignit..Copy paste pt oamenii ce nu sunt importanti si ma plictisesc si stau off topic
    NU MAI FII OFF TOPIC,sau creierul tau nu poate procesa?

  28. singurul copil de aici ești tu care nu poate procesa aproape nimic înafara de apple tu faci mereu off topic și nu aduci dovezi și plus ca ești pe atata de inervant pe atat de plictisitor.

  29. deja ai inceput sa dai cate 2 reply la 1 coment…asta intareste ce scriu aici:vrei sa dai dovada de educatie pe net…asta da disperare..un om matur stie cine este el de fapt si nu trebuie decat sa aiba parte de fun pe net cu coppii ca tine ce fac tot ce pot sa fie cineva pe net..oricum tu nu vii cu dovezi niciodata..deci tocmai ce te-ai autojignit..Copy paste pt oamenii ce nu sunt importanti si ma plictisesc si stau off topic

  30. daca tu așa consideri atunci e clar nu cred ca ai mai mult de 16 ani și încerci sa dai dovada ca ești un om normal în toata firea cred ca cel disperat de aici ești tu dar mult noroc în viața.

  31. parca mi-ai spus “salut” dar vad ca revii
    vrei sa dai dovada de educatie pe net…asta da disperare..un om matur stie cine este el de fapt si nu trebuie decat sa aiba parte de fun pe net cu coppii ca tine ce fac tot ce pot sa fie cineva pe net..oricum tu nu vii cu dovezi niciodata..deci tocmai ce te-ai autojignit..Copy paste pt oamenii ce nu sunt importanti si ma plictisesc si stau off topic

  32. SRB tu spui ca da-i copy paste la persoane ne importante de pe saitul asta dar tu ești ? nimeni nu te poate suferi daca toți zic sa primești block zbori tu zici ca un om civilizat știe cine e dar un om civilizat aduce și argumente și încerca sa pastreze o urma de maturitate din ce sa vazut clar bogdan e de doua ori mai matur ca tine și tu merți copy paste ești foarte plictisitor.

  33. SRB tu spui ca da-i copy paste la persoane ne importante de pe saitul asta dar tu ești ? nimeni nu te poate suferi daca toți zic sa primești block zbori tu zici ca un om civilizat știe cine e dar un om civilizat aduce și argumente și încerca sa pastreze o urma de maturitate din ce sa vazut clar bogdan e de doua ori mai matur ca tine și tu merți copy paste ești foarte plictisitor chiar metiți sa fii banat.

  34. SRB tu spui ca da-i copy paste la persoane ne importante de pe saitul asta dar tu ești ? nimeni nu te poate suferi daca toți zic sa primești block zbori tu zici ca un om civilizat știe cine e dar un om civilizat aduce și argumente și încerca sa pastreze o urma de maturitate din ce sa vazut clar bogdan e de doua ori mai matur ca tine și tu merți copy paste ești foarte plictisitor și chiar vreii sa fi cineva pe saitul asta.

  35. Deci penibilul asta care s-a facut de ras cand face id nu i-a recunoscut fata vinsa sa ne spuna ca de fapt e normal ca oamenii sa priveasca sistemul cu rezerva la inceput?Cui ii pasa de cei care au sters telefoanele,wtf?Trebuia sa ii verific eu telefoanele inainte de prezentare?Nu,penibilul trebuia sa se asigure ca totul e asa cum trebuie.

  36. Am impresia ca s8 se deblochează mai repede. Dar pe s8 nu iti recunoaște în unele cazuri. Stai si te uiti ca prostu la el. Pe mine iphone x ma enervează ca trebuie sa dai swipe.Ce imi place touch id de pe iphone 7. Repede si usor.

  37. Cât timp e ecranul aprins, senzorul scanează continuu. În momentul când te uiți la el, se deblochează. Este cu adevărat uimitor cât de bine funcționează sistemul. Merge și de pe masă și din lateral și de de sus. Oricum ai ține telefonul, dacă îl poți privi direct, se deblocează.

  38. asa sper,chit ca nu stiu daca ar trebui sa scaneze continuu, ar afecta bateria…eu zic ca ori la cateva secunde, ori la orice gest ce este facut

  39. pai da, stai 2 sec, chiar nu te trolez, vreau sa aflu mai multe in caz ca l-ai cumparat…intrebari si despre daca este dual sim si cum functioneaza

  40. ok, daca la Note 5 tau ai varianta sau ai avut vreodata un samsung cu dual sim, imi poti confirma daca este corect:
    “Daca esti pe sim 1, si in timpul asta te suna cineva tot pe sim 1,poti vedea cine te suna ,dar daca te suna cineva pe sim 2 tu nu stii cine suna nu iti arata telefonul cine te suna dar primesti mesaj dupa 1 minut ca ai fost apelat pe sim 2.Daca te apeleaza pe sim 2 merge in conditiile invers de sus mentionate.Deci este o antena de receptie nu consuma deloc baterie si nici radiatii ca si cum ar fi 2 antene…e super.Nu e dual sim activ pe ambele dar poti fi apelat pe ambele insa nu in acelasi timp?

  41. Când a apărut Touch ID, totă lumea a fost surprinsă plăcut de beneficiile acestuia (viteză de deblocare, securitate, ușurința de folosire); Face ID poate că este sigur însă îi lipsește celelalte două componente ca să fie văzut ca o opțiune mai bună decât este în acest moment Touch ID.

    Eu vreau ca sistemul de deblocare să fie cât mai rapid, or în acest moment să scot telefonul, să mă uit la el, să frec ecranul ca să intru în telefon mi se pare mult mai greoi decât să pun mâna pe telefon și să-l deblochez încă înainte de a-l scoate din buzunar.

  42. Ești paralel… Poți seta din Managementul cartelelor SIM să ai opțiunea SIM dual permanent activă. Asta înseamnă că primești apeluri de pe cartela 2,chiar dacă ești în conversație pe cartela 1.
    Nu există o a doua antenă care să consume curent. Probabil că smartphone-ul alocă ambelor cartele aceeași antenă, alternativ la câteva sutimi de secundă.

  43. Tu ai inteles comentariul meu? Daca stiam nu te mai intrebam frumos, dar ca un taran trebuie sa ataci, ok sunt paralel cu acest aspect si scuza-ma ca te-am intrebat,acela era un citat ce mi l-a dat cineva ce are note 8 de ieri si vroiam doar sa confirmi

  44. Probabil este o unitate defectă, pe care Samsung ți-o schimbă imediat. Când va fi la iPhone X, va spune Cuc că e normal și că e vina ta că stai pe întuneric cu iPhone-ul.

  45. “sistemul este extrem de util, mai simplu decat Touch ID, dar si mult mai sigur.” Nu am înțeles fraza asta. Mai util ? Mai simplu ? La TouchID nici nu scot iphone ul din buzunar si deja s-au deblocat, pe când la FaceID trebuie să te uiți la el, să dai swipe si abia după îl poți folosi (asta dacă ai noroc si recunoaște moaca din prima)

  46. “iPhone X prin Face ID schimba din nou industria telefoanelor mobile, aducand recunoasterea faciala adevarata in smartphone”…. Apple nu a mai schimbat industria smartphone urilor de aproximativ 10 ani, a continuat sa adopte tot ce făceau ceilalți producători
    “E greu de spus daca Samsung va putea copia functia noua a iPhone X in Samsung Galaxy S9, dar poate ca va reusi sa o faca pana in vara anului viitor, cand va lansa pe piata Samsung Galaxy Note 9 pentru clientii din lumea intreaga”…. Poate e tocmai invers, mai ales ca Samsung a fost înaintea Apple cu scanarea fetei, oricum Samsung se concentrează pe cititorul de amprenta în display

  47. Mare brânză pe naiba, poate omul nici nu are timp sa reacționeze, dar ce sfat ne dai dacă ii da un pumn de îl lasă lat, ii scanează fata si apoi fuge

  48. Touch ID-ul de pe 7 nu se compara cu ce e pus pe vechile generatii sau alte companii. E rapid si extrem de rar pot aparea erori la citire. Daca il integreaza la anul in ecran, daca baga camera in carcasa si daca taie “bretonul” de pe ecran, dau lovitura. Face id e un faild.. sa recunoastem, strategia Apple e sa complice tot ce era bun: vezi jack-ul din iPhone, USB-ul de pe Mac-uri, securitatea touch id etc..

  49. Ii da un pumn,daca e lesinat trebuie sa ii deschida si ambii ochi,asa cu touchid, ii pune doar degetul si fol telefonul pana se duce bateria, la faceid din cand in cand scaneaza ca esti tot tu
    Ce logica…

  50. Daca nu trebuia sa dai swipe, atunci ai fi pierdut notificarile. La iphone 7 cu ios 10 raise to wake,nu te baga in telefon si poti vedea notificarile doar. Daca vrei din lock screen sa interactionezi cu notificarile prin 3d touch nu faci swipe

  51. Daca nu trebuia sa dai swipe, atunci ai fi pierdut notificarile. La iphone 7 cu ios 10 raise to wake,nu te baga in telefon si poti vedea notificarile doar. Daca vrei din lock screen sa interactionezi cu notificarile prin 3d touch nu faci swipe.

  52. Ok,da-ne link in care sistemul e fail in miscare si ca e f lent,altfel acuzatii ce le fac oamenii pt ca isi permit si profit de faptul ca iphone x nu exista pe piata

  53. Daca nu trebuia sa dai swipe, atunci pierzi notificarile. La iphone 7 cu ios 10 raise to wake,nu te baga in telefon si poti vedea notificarile doar. Daca vrei din lock screen sa interactionezi cu notificarile prin 3d touch nu faci swipe!
    Ca sa nu mai zic ce inseamna cand vrei sa intri in chestii blocate,gen notes parolate, sa nu mai trebuiasca sa pui degetul

  54. Samsung si multi altii au fost primii cu amprenta,dar nimeni nu o folsea ca mergea si era gandita ca un curr
    Si uite acum ce este si cum merge iris scan sau face recon

  55. Trebuia sa își pună la punct toate detaliile în legătură cu prezentarea și sa se asigure ca totul e în regula…. Dar cât de prost sa fi sa lași în voia sortii prezentarea lăsând unitatea de demonstrație pe mai multe mâini
    Au dat-o în bara de 2 ori și lumea nu mai are încredere + ca touch ID era o soluție mai matura, dar Apple e incapabila sa facă ceva singura

  56. Serios ce nu intelegi sau cu ce nu esti de acord? Cu faptul ca am dreptate si viitorul este faceId? Calm ,sa vezi samsungul cum va face la fel

  57. Știu cum e la iPhone 7.Ideea e că poate eu nu vreau sa vad notificările și vreau doar sa îl deblochez,sper sa aibă posibilitatea să faci asta.

  58. Poate ai functia swipe sa o poti opri pt deblocare. Dar daca o pui pe off, atunci raise to wake sau tap to wake iti va debloca si intra direct in home screen

  59. Sunt mai multe posibile scenarii în treaba asta
    Samsung vrea sa introducă cititorul de amprenta în display, nu va face prostia de a se axa pe o singura soluție de securitate

  60. Swipe to go home, sau portrait lighting mode,sau animemoji sau mica cusatura sus pt camera si senzori ca sa scape de marginile de sus si jos..oare ce vor copia in s9? Poate tot?
    Chiar ar fi intersesant un s9 cu o mica cusatura dar sa nu mai aiba margini jos si sus cu un screen to body ratio de 90% ar fi interesant

  61. Mare prost e SRB asta si ii sunt tolerate toate mizeriile, a ajuns o fosa acest site, plin re reclame si plin de iditoti tolerati. Trezeste-te mă admin si da-l in plm mea afara pe pacalici!

  62. Primul telefon cu cititor de amprenta a fost un lenovo..prin 2007-2008..iar laptopuri xu cititor de ampenta sun de 20 de ani..zic si eu sa nu mai dezinformam..

  63. Ala vb de citior de amprenta la samsung in ecran ??? Si samsung il are pe spate si face id o porcarie ?????? Oare cat de mocofanis sa fii ….
    ?

  64. Mda…daca apple da tonul la cititoarele de amprenta in laptopuri e nasol cu sursele..cred ca am deblocat un laptop cu amprenta prima data acum vreo 8-9 ani…

  65. Taci ca ești blonda, am spus ca Samsung vrea sa introducă cititorul de amprenta în display, știe tot mapamondul ca îl are pe spate

  66. Mane… Trebuie sa apesi butonul power pentru a apronfe ecranul.. Dai swipe.. Si dupa iti deblochează.. Asta daca deblochează.. Si si mie unde e inovația? Au perfecționat ceva ce au copiat de la Samsung.. Nu au inovat nici un pix

  67. Probabil ai vrut sa spui 5s. Nu e extrem de stralucit fata de ip 6s, dar fata de samsung s5 e mult mult mai ok. Nu stiu cum merge pe celelalte modele de la samsung(s6,s7)

  68. Exact!
    Mentionasem mai multe chestii intr-un mesaj, dar evident ca nu l-au aprobat. Nu-i problema, cine e cu capul pe umeri vede cum sta treaba pe aici 🙂

  69. iphone 7- rasie to wake primul pas, al 2lea pas atingi sau apesi home button si intri
    iphone x- raise to wake primul pas, al 2lea swipe up si intri

  70. N-am comentat in viata mea pe acest site, desi sunt abonat de ani buni, dar eu idiot mai mare ca tine n-am vazut in viata mea. Si cand iti zic idiot te rog sa il iei ca pe un compliment!

  71. se deschide telefonul in fata tuturor ,iar ultima aplicatie este browserul cu site ul porno pe care tocmai l ai accesat la wc si nu ai apucat sa il inchizi

  72. nu te ai prins….srb srb este de fapt proiectantul acestui sistem IFace,este gandit si scris de el. normal ca stie tot ce misca pe acolo si pe dincolo. va rog sa nu il mai contraziceti,daca el nu stie,atunci cine?