iPhone 8 – asa arata NOUA Culoare Aurie

iPhone 8 are noua culoare aurie prezentata in avans de catre noul dock pe care compania Apple l-a pus in vanzare pentru telefonul sau inaintea lansarii.

iPhone 8 este lansat de catre compania Apple intr-o noua culoare aurie, cea de-a treia nuanta de cand exista telefoane iPhone, ea fiind anuntata de catre diverse zvonuri din ultimele luni. Diverse zvonuri din China ne-au spus ca Apple vrea sa lanseze o noua culoare pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, insa ea a ajuns doar in primele doua si vorbim despre un auriu similar cuprului, vizibil mai jos.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt lansate de catre compania Apple cu un nou dock vopsit in aceasta noua culoare aurie, iar multumita lui putem vedea si cum va arata carcasa. Mai jos puteti vedea acest nou dock pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus prezentat in comparatie cu celelalte doua versiuni aurii pe care compania Apple le-a lansat in anii trecuti, un auriu “sampanie” si un roz auriu foarte popular.

iPhone 8 – asa arata noua culoare aurie

iPhone 8 si iPhone 8 Plus prezentate pe website-ul Apple nu au aceasta nuanta de auriu pentru carcasa, ci una similara cu vechea culoare aurie folosita pentru carcase. Puteti vedea si in imaginea de mai jos ca nuanta este diferita fata de ceea ce vedem in clipul video de mai jos, iar diferenta este una destul de neobisnuita pentru ca vorbim despre o prezentare nenaturata a adevaratei culori a iPhone 8.

iPhone 8 in versiunea finala ar putea avea culoarea aurie ceva mai deschisa fata de ceea ce vedem in clipul video de mai jos, din cauza modului in care este aplicata pe carcasa din sticla. Nu mai avem foarte mult de asteptat pana cand iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi lansate de catre compania Apple, asa ca atunci vom vedea foarte clar ce nuanta aurie au ales cei din Cupertino pentru telefon.