iOS 11 – Autonomia Bateriei pe iPhone si iPad

iOS 11 are autonomia bateriei destul de buna pe iPhone si iPad, fiind extrem de apropiata de cea pe care iDevice-uriloe o oferau cand rulau iOS 10.

iOS 11 are autonomia bateriei pe iPhone si iPad testata si analizata de catre utilizatorii care au facut actualizarea, dar acesta este un moment prost, pentru ca folositi si multe dintre functiile noi. Atat timp cat testati noutatile iOS 11, veti avea o autonomie a bateriei care va fi proasta pentru ca generati consum de energie incercand tot ceea ce nu ati avut in iOS 10, deci nu va faceti o parere in primele 3 – 4 zile.

iOS 11 a fost lansat in versiune beta in iunie, il folosesc de atunci, iar versiunea GM, care este cea finala, o am instalata inca de martea trecuta, cand a fost oferita. Dupa o saptamana de testare, va pot spune ca autonomia bateriei iOS 11 pe iPhone si iPad este buna, aproape identica cu cea oferita de catre iOS 10, dar usor mai mica pentru ca vorbim si despre o serie de functii noi implementate de Apple.

Autonomia bateriei iOS 11 pe iPhone va fi extrem de apropiata de cea pe care o ofera iOS 10, dar nu in primele zile dupa ce faceti actualizarea, ci dupa ce terminati de testat functiile noi. Desigur ca in iOS 11 autonomia bateriei variaza de functiile pe care le aveti active si le folositi pe iPhone sau iPad, asa ca daca lasati mai multe functii sau conexiuni active, sa nu va mirati ca aveti o autonomie mai proasta.

iOS 11 – autonomia bateriei pe iPhone si iPad

iOS 11 va genera foarte multe plangeri privind autonomia abteriei pe iPhone si iPad in urmatoarea saptamana, insa pe masura ce utilizatorii vor reveni la folosirea obisnuita a terminalelor, lucrurile se vor stabiliza. Dupa ce veti termina de testat toate noutatile veti realiza ca autonomia bateriei iOS 11 nu e chiar atat de proasta precum ati crezut initial, dar vor exista desigur si exceptii de la regula.

iOS 11 nu functioneaza la fel pe toate iPhone si iPad, nu toti utilizatorii au setarile la fel pe iPhone si iPad, asa ca vor exista si diferente in autonomia bateriei. Acestea depind de la un iPhone sau iPad la altul, asa ca vobim despre o experienta subiectiva, nu una obiectiva, deci tot ceea ce va explic se aplica la mine si la fiecare dintre voi e o situatie diferita cu atuonomia bateriei iOS 11.

iOS 11 va mai fi actualizat de catre compania Apple in urmatoarele luni, asa ca pe iPhone si iPad veti mai vedea schimbari in ceea ce priveste autonomia bateriei. Desigur ca asta nu inseamna ca ea se va imbunatati in mod obligatoriu, efectul putand fi invers, insa teoretic, iOS 11 ar trebui sa fie un update bun in ceea ce priveste autonomia bateriei.

iOS 11 Autonomia Bateriei iPhone iPad