iPhone 8 si iPhone X – Trucul cu care Ne-a Pacalit Apple

iPhone 8 si iPhone X contin si o mica manipulare de marketing din partea companiei Apple, mai exact prin denumirea aleasa pentru noul chip A11 BIonic.

iPhone 8 si iPhone X nu scapa de tacticile de marketing ale companiei Apple, iar pentru aceste doua modele ale iPhone avem ceva special pregatit de catre echila lui Phil Schiller. Daca vi s-a parut ciudata denumirea A11 Bionic pentru noul chip cu procesor, RAM si alte nebunii, ce a fost integrat in iPhone 8 si iPhone X, ei bine trebuie sa stiti ca in spatele alegerii sale sta o ratiune foarte solida, pentru Apple.

iPhone 8 si iPhone X au aceasta denumire pentru noul lor chip deparece Apple a aflat ca oamenii nu sunt chiar atat de entuziasmati de denumirile pe care le au chip-urile cu procesor pentru iPhone si iPad. In 2016 Apple a lansat un chip A10 Fusion pentru mase, insa se pare ca el n-a prea “prins”, asa ca pentru iPhone 8 si iPhone X a fost aleasa denumirea Bionic, care sa fie legata de cea a chip-ului.

iPhone 8 si iPhone X au un chip A11 Bionic pentru ca Apple vrea sa atraga atentia oamenilor la hardware-ul telefoanelor, dupa ce timp de 9 ani de zile a incercat sa ascunda asta. Denumirea A11 Bionic a fost aleasa din motive de marketing, nu prentru ca acest chip ar avea ceva “bionic” in el, iar iPhone 8 si iPhone X il vor avea promovat in multe materiale de marketing de acum incolo.

iPhone 8 si iPhone X – trucul cu care ne-a pacalit Apple

iPhone 8 si iPhone X, pentru unii, au atras atentia prin acest A11 Bionic si desigur ca au existat multe persoane care s-au intrebat, si poate inca se intreaba, ce are special acest chip. In afara de multi tranzistori, noul chip A11 Bionic nu are nimic foarte spectaculos, el avand performante excelente, dar este totusi departe de a se ridica la inaltimea denumirii care i-a fost data pentru iPhone 8 si iPhone X.

iPhone 8 si iPhone X trebuie sa aiba ceva cu care sa se laude in fata telefoanelor Android, iar daca acolo exista Snapdragon, Exynos sau Kirin, la Apple avem Bionic. Trebuie sa recunoastem faptul ca denumirea este una puternica, de la care ai putea fi interesat sa pleci in cautarea unor informatii privind functiile oferite de iPhone 8 si iPhone X, insa multi clienti vor afla ca ea este o denumire si nimic mai mult.

“Inside the iPhone 8, there’s the new A11 Bionic processor, which is the same chip as in the iPhone X. Apple told me it’s called Bionic because the company realized names like A8 and A9 weren’t particularly exciting compared to its competitors chip names, so it added “Fusion” to the A10’s branding last year. So this year it’s “Bionic.””

iPhone 8 si iPhone X se bucura de o echipa de marketing care s-a perfectionat in ultimii 10 ani la promovarea oricaror lucruri inutile, sau neinteresante, intr-un stil demn de toata lauda. Doar Apple are capacitatea de a acorda importanta si “stralucire” unor functii inutile sau putin importante, dar si unor denumiri care nu prea au legatura cu realitatea, dar ies in evidenta impreuna cu iPhone 8 si iPhone X.

iPhone 8 iPhone X Trucul Pacalit Apple