iOS 11 – pe Cate iPhone si iPad a fost Instalat

iOS 11 a fost lansat acum o zi de catre compania Apple, iar in primele 24 de ore dupa aparitie a convins deja putin peste 10% din numarul...

iOS 11 a fost lansat acum o zi de catre compania Apple, iar in primele 24 de ore dupa aparitie a convins deja putin peste 10% din numarul total de utilizatori sa-l instaleze. Comparativ cu anul 2016, iOS 11 inregistreaza o rata de adoptie cu 4 puncte procentuale mai mica decat iOS 10, insa avand in vedere schimbarile din baza totala de terminale active la nivel global, e greu de spus daca vorbim despre o evolutie mai proasta, echivalenta, sau mai buna.

iOS 11, spre deosebire de alte versiuni ale iOS lansate in anii trecuti, nu este afectat de probleme de instalare, asa ca teoretic ar fi trebuit sa aiba o rata de adoptie extrem de buna. In realitate, se pare ca lumea vrea sa astepte pentru ca toate problemele iOS 11 sa fie descoperite si aplicatiile de 32 biti sa fie ctualizate inainte ca actualizarea sa fie instalata, in general primele versiuni ale iOS fiind si cele mai problematice.

iOS 11 nu face exceptie si v-am spus deja despre problemele dupa instalare, asa ca exista suficiente motive pentru multi utilizatori sa fie circumspecti si sa nu se grabeasca E foarte posibil ca in weekend rata de adoptie a iOS 11 sa creasca, insa ramane de vazut in ce masura utilizatorii vor fi dornici sa testeze noutatile implementate si sa se lupte cu toate problemele care exista pentru aceasta versiune a sistemului de operare.

iOS 11 Cate iPhone iPad Instalat