Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 Plus Unboxing, comparatie cu iPhone 7 Plus

iPhone 8 Plus Unboxing, comparatie cu iPhone 7 Plus

iPhone 8 Plus unboxing ne arata noul telefon intr-o comparatie detaliata cu iPhone 7 Plus pentru a vedea ce diferente exista inaintea lansarii oficiale.

iPhone 8 Plus unboxing si o comparatie cu iPhone 7 Plus este prezentata in clipul video de mai jos pentru a ni se arata diferentele dintre noul si vechiul model inainte ca maine sa puteti precomanda noul telefon prin aceasta pagina. Vorbim despre o comparatie foarte interesanta care nea rata si noua culoare aurie pe care iPhone 8 si iPhone 8 Plus o au disponibila incepand de anul acesta, ea fiind similara cu culoarea cuprului, deci vorbim despre o schimbare destul de mare.

iPhone 8 Plus este extrem de similar cu iPhone 7 Plus, iar pana si youtuberul sustine ca asta e o mare dezamagire de la un telefon nou al Apple. Unitatea iPhone 8 Plus prezentata in clipul video de mai jos este una trimisa intr-un magazin pentru a fi folosita pentru prezentarea produsului, asa ca vorbim despre o unitate demo, dar ea pare sa functioneze foarte bine, desi are un software special pentru magazine.

iPhone 8 Plus unboxing, comparatie cu iPhone 7 Plus

iPhone 8 Plus nu are nimic absolut special fata de iPhone 7 Plus, in afara culorii noi si a carcasei din stica, cand ne uitam la design, dar numai culoarea a fost laudata deocamdata. iPhone 8 Plus vine cu unele imbunatatiri pe partea software si hardware, insa nici macar in primele review-uri aparute ieri nu au existat prea multe laude, ci doar recomandari pentru a astepta iPhone X pentru un upgrade real.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu sunt adevaratul upgrade pentru seria iPhone de anul acesta si asta se va vedea in vanzarile care vor fi estimate pentru serie. Precomenzile pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost mult mai mici decat se astepta foarte multa lume, asa ca va fi interesant de vazut daca vanzarile pentru iPhone X vor fi atat de mari precum se asteapta lumea intreaga, sau vor fi o dezamagire.

 • Fane

  sunt mai multe categorii de potentiali clienti:
  – cei care nu vor plati sub nicio forma 1150 euro pe un telefon si vor sa faca upgrade deja au comandat/vor comanda i8
  – cei care nu vor plati sub nicio forma 1150 euro pe un telefon si nu sunt disperati sa faca upgrade vor zice pas in prima faza dupa care se vor decide pentru i8
  – cei care vor sa faca upgrade, e posibil sa dea si 1150 euro pe un telefon dar nu sunt decisi vor astepta X-ul si se vor decide daca merg pe X sau i8
  – cei care vor upgrade si nu au o problema cu banii …deja sunt decisi si vor astepta X-ul
  – androizi care vor migra tot timpul din diverse motive
  – altii
  Concluzie: relevante vor fi studiile in decembrie dupa ce va fi fost aparut X-ul si indecisii se vor fi decis.

 • Srb Srb

  iPhone 8 este pt cei ce nu vor sa dea peste 1000€, este pt cei ce vin de pe iphone 6 sau iphone 6s, si pt cei ce inca sunt f obisnuiti cu touchID

 • Muc Cel Mic

  Simplu fapt ca imi place cum arata iphone 8 plus pe negru este suficient pentru mine sa fac upgrate.

 • Dan Mihai

  Eu zic ca cei mai multi vor ramane la 7 sau 6s. Sa ne gandim bine ca iOS 11 nu vine cu nimic nou pe i8, asadar trebuie sa fii foarte disperat ca sa faci upgrade de la 7 sau 6s, pe care merge chiar ok.

 • Gigell Magda

  Pai superprocesorul ăla A11 Bionic chiar nu e un upgrade major fata de cel de pe IPhone 7???

 • Srb Srb

  Yep

 • Srb Srb

  Fata de 7 nu vei simti decat probabil incepand cu ios12

 • Beelzaboot teriaksun

  pe negru adica… pe gri 🙂

 • Fane

  Eu sunt chiar in situatia de i7 si cred ca dau skip anul asta. Am instalat iOS11 iar daca va functiona ok o sa raman pe cu 11 si i7.

 • Dan Mihai

  La fel si eu. Problema e ca nu imi place iOS 11 si cred ca voi trece inapoi la 10, pana se poate.