iPhone 8 Plus Unboxing, comparatie cu iPhone 7 Plus

iPhone 8 Plus unboxing ne arata noul telefon intr-o comparatie detaliata cu iPhone 7 Plus pentru a vedea ce diferente exista inaintea lansarii oficiale.

iPhone 8 Plus unboxing si o comparatie cu iPhone 7 Plus este prezentata in clipul video de mai jos pentru a ni se arata diferentele dintre noul si vechiul model inainte ca maine sa puteti precomanda noul telefon prin aceasta pagina. Vorbim despre o comparatie foarte interesanta care nea rata si noua culoare aurie pe care iPhone 8 si iPhone 8 Plus o au disponibila incepand de anul acesta, ea fiind similara cu culoarea cuprului, deci vorbim despre o schimbare destul de mare.

iPhone 8 Plus este extrem de similar cu iPhone 7 Plus, iar pana si youtuberul sustine ca asta e o mare dezamagire de la un telefon nou al Apple. Unitatea iPhone 8 Plus prezentata in clipul video de mai jos este una trimisa intr-un magazin pentru a fi folosita pentru prezentarea produsului, asa ca vorbim despre o unitate demo, dar ea pare sa functioneze foarte bine, desi are un software special pentru magazine.

iPhone 8 Plus unboxing, comparatie cu iPhone 7 Plus

iPhone 8 Plus nu are nimic absolut special fata de iPhone 7 Plus, in afara culorii noi si a carcasei din stica, cand ne uitam la design, dar numai culoarea a fost laudata deocamdata. iPhone 8 Plus vine cu unele imbunatatiri pe partea software si hardware, insa nici macar in primele review-uri aparute ieri nu au existat prea multe laude, ci doar recomandari pentru a astepta iPhone X pentru un upgrade real.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu sunt adevaratul upgrade pentru seria iPhone de anul acesta si asta se va vedea in vanzarile care vor fi estimate pentru serie. Precomenzile pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost mult mai mici decat se astepta foarte multa lume, asa ca va fi interesant de vazut daca vanzarile pentru iPhone X vor fi atat de mari precum se asteapta lumea intreaga, sau vor fi o dezamagire.