iPhone 8 si Apple Watch 3 la Orange – Detalii Precomenzi

iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 vor fi lansate in reteaua Orange Romania incepand cu 29 septembrie, precomenzile incepand pe 22 septembrie.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 vor fi oferite spre precomanda la Orange Romania, operatorul de telefonie mobila anuntand astazi primele detalii despre proces. Asa cum a anuntat si compania Apple, iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 vor putea fi precomandate incepand cu data de 22 septembrie, ceu de la Orange Romania confirmand data deschiderii precomenzilor pentru ele.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 vor putea fi precomandate prin aceasta pagina din website-ul operatorului Orange Romania, noaptea zilei de 22 septembrie aduncand posibilitatea de a le precomanda. Lansarea iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 in reteaua Orange Romania va avea loc in data de 29 septembrie, cand ele ar trebui sa fie deasemenea disponibile pentru cumparare din magazine.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 nu auoferite detalii cu privire la modalitatile de precomanda pe care Orange Romania ni le va pune la dispozitie. Avand in vedere lipsa acestor informatii, ramane ca pe data de 22 septembrie sa vedem ceea ce vrea Orange Romania sa faca pentru clientii care doresc iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3, fie ca ei sunt abonati ai retelei, sau ai altor retele.

iPhone 8 si Apple Watch 3 la Orange – detalii despre precomenzi

iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 vor fi vandute de catre Orange Romania la preturi foarte apropiate de cele existente in Apple Store Online din diverse tari. Orange Romania este partener gold al celor de la Apple, asa ca are preturi preferentiale pentru produse, deci iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 ar trebui sa fie vandute la cele mai mici preturi prin intermediul operatorului de telefonie mobila.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 se vor bucura inclusiv de subventii pe care cei de la Orange le vor oferi pentru produse, asa ca vorbim despre preturi mai mici decat cele standard. Deocamdata nu se cunosc preturile si abonamentele in baza carora iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 vor fi vandute prin aceasta pagina dar e putin probabil ca ele sa fie cu mult, mult mai diferite fata de cele stabilite anul trecut pentru seria iPhone 7.

“Clienții vor putea precomanda iPhone 8 și iPhone 8 Plus începând cu data de 22 septembrie pe www.orange.ro/magazin-online și în magazinele Orange. Noile modele iPhone, precum si Apple Watch Series 3 (GPS), vor fi disponibile în magazine începând cu data de 29 septembrie. iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt disponibile pentru clienții Orange Romania prin programul Top Upgrade, conceput pentru cei care vor să folosească cel mai recent iPhone, fără a plăti în avans.”

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt compatibile cu reteaua 4G a celor de la Orange Romania, insa Apple Watch 3 va fi cel mai probabil vandut doar in versiunea Wi-Fi Only. Orange Romania nu face parte din lista de operatori parteneri ai Apple pentru Apple Watch 4G, asa ca nu cumparati ceasul inteligent fara a verifica suportul 4G in tara noastra si e putin probabil ca el sa fie disponibil, asa ca nu va asteptati la surprize.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi oferita de catre Orange si prin programul Top Upgrade, care permite inchirierea telefoanelor pentru o suma lunara fixa si folosirea lor oricat doresc clientii.

iPhone 8 Apple Watch 3 Orange Detalii Precomenzi