eMAG – iPhone 7, 1300 LEI Reducere dupa iPhone 8 si iPhone X

eMAG vinde iPhone 7 cu reduceri de pana la 1300 de LEI dupa prezentarea iPhone 8 si iPhone X, promotiile fiind extrem de bune pentru cei interesati de ele.

0

eMAG vinde iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu reduceri de pana la 1300 de LEI dupa ce iPhone 8 si iPhone X au fost prezentate de catre compania Apple, promotiile fiind foarte bune in momentul de fata si pentru ca telefoanele sunt foarte cautate, iar compania Apple le-a ieftinit preturile de baza dupa ce a prezentat noua serie de produse.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
Orange logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane + CONCURS in aceasta pagina incepand de astazi.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.

eMAG are in vanzare iPhone 7 si iPhone 7 Plus in aceasta pagina cu reduceri de pana la 1300 de LEI si vorbim despre modele complet noi ale celor doua telefoane, prezentarea iPhone X si iPhone 8 aducand deal-uri foarte bune pentru fanii companiei Apple, asa cum era de asteptat de altfel dupa un eveniment atat de important precum cel de saptamana trecuta.

eMAG vinde toate modelele iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe care ati putea dori sa le cumparati in momentul de fata, inclusiv in combinatii de spatiu de stocare si culori pe care le vreti, modelele jet black fiind disponibile in cantitati suficiente acum, iar lucrurile se vor imbunatati dupa lansarea iPhone X si iPhone 8 pe pietele globale, in septembrie si noiembrie.

eMAG vinde modele noi ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus in aceasta pagina, insa exista si modele resigilate cu preturi de baza mai mici in aceasta pagina, asa ca daca nu sunteti inca interesati de iPhone 8 si iPhone 8, va puteti orienta spre unul dintre modelele vechi ale telefoanelor Apple, dar care au preturi mult mai bune acum.

eMAG separat de iPhone 7 si iPhone 7 Plus are foarte multe reduceri disponibile pentru cei care nu sunt interesati sa cumpere nici iPhone 8 si iPhone X, asa ca veti gasi la magazinul online foarte multe promotii interesante de care va puteti bucura in aceasta perioada.