AirPower este Compatibil doar cu Apple Watch 3

AirPower a fost gandit de Apple pentru a putea incarca wireless doar Apple Watch 3, dintre toate modelele de ceasuri inteligente ale Apple.

10

AirPower este viitorul pad de incarcare wireless pe care compania Apple intentioneaza sa il lanseze la inceputul anului viitor pe pietele globale pentru clienti. AirPower este gandit de catre compania Apple ca o solutie foarte simpla pentru utilizatori in ideea de a le permite sa isi incarce wireless iPhone, Apple Watch si castile AirPods, insa desigur ca vine cu unele limitari din partea companiei Apple.

AirPower nu va fi compatibil decat cu Apple Watch 3 din intreaga serie de ceasuri inteligente ale companiei Apple, o limitare care cu siguranta nu va bucura foarte multi clienti. Cei care detin Apple Watch 1, Seria 1, sau Seria 2, sunt lasati fara posibilitatea de a folosi AirPower cu iPhone 8, iPhone 8 Plus sau iPhone X, insa precomenzile pentru Apple Watch 3 incep azi si il puteti cumpara inclusiv din Romania prin aceasta pagina.

AirPower este compatibil doar cu Apple Watch 3

AirPower ofera incarcare wireless prin inductie, care exista in Apple Watch inca de la primul model, asa ca teoretic Apple ar fi trebuit sa ofere suport pentru toate modele. Nu se stie ce fel de componente noi are Apple Watch 3 pentru a fi singurul care poate fi incarcat cu AirPower, insa compania Apple obliga clientii sa-l cumpere pentru a putea folosi acest pad de incarcare wireless inclusiv cu ceasurile sale inteligente.

AirPower, spre deosebire de alte produse similare, are marele beneficiu de a incarca multiple produse Apple simultan, interconectand informatiile despre baterie pe un iPhone. Aici este practic “inovatia” in AirPower fata de alte produse concurente, dar ramane de vazut cata lume va alege sa-l cumpere daca nu va fi compatibil cu toate produsele vandute de catre cei de la Apple.

AirPower Compatibil Apple Watch 3