eMAG – iPhone 6/6S la Reducere Inaintea iPhone 8

eMAG are iPhone 6 si iPhone 6S cu reduceri de pana la 900 de LEI cu doar o 15 ore inainte ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus sa fie disponibile pentru precomanda.

eMAG are iPhone 6 si iPhone 6S cu reduceri foarte bune inaintea lansarii iPhone 8 din aceasta noapte, noul telefon urmand a fi pus in vanzare in Romania de catre magazinul online impreuna cu iPhone 8 Plus peste aproximativ 15 ore, asa ca nu mai aveti foarte mult de asteptat.

eMAG vinde iPhone 6 si iPhone 6S cu reduceri de pana la 900 de LEI in momentul de fata in aceasta pagina, si multumita campaniei Revolutia Preturilor, iar iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor putea fi precomandate de aici cu livrare incepand cu data de 29 septembrie, ziua oficiala de lansare in Romania.

eMAG are iPhone 6 si iPhone 6S in vanzare la pret redus pentru ca prezentarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus a dus inclusiv la o reducere a unora dintre preturile practicate de catre compania Apple pentru diverse modele ale iPhone, asa ca in campania Revolutia Preturilor ne bucuram si de ele.

eMAG are cateva zeci de modele ale iPhone 6 si iPhone 6S in vanzare in momentul de fata prin aceasta pagina, ele fiind lansate cu 3/2 ani inaintea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, insa pretul mic de acum ni le aduce cu un deal foarte bun, asa ca va recomand din plin sa profitati de ocazie si sa le cumparati.

eMAG are iPhone 6 si iPhone 6S in promotie acum, insa separat exista in campania Revolutia Preturilor si foarte multe alte reduceri de pana la 60% la alte cateva mii de produse, asa ca veti avea de unde sa alegeti aproape orice doriti sa va cumparati la pret foarte bun de la magazin.

eMAG iPhone 6 6S Reducere iPhone 8