iOS 11.0.1 – Apple Confirma Lansarea Actualizarii

iOS 11.0.1 are lansarea confirmata de catre Apple dupa aparitia unor probleme cu apicatia Mail care impiedica sincronizarea de emailuri prin servicii Microsoft.

iOS 11.0.1 va fi lansat foarte curand de catre compania Apple, cei din Cupertino confirmand faptul ca actualizarea este in proces de dezvoltare si va fi oferita utilizatorilor in viitorul apropiat. Apple a confirmat lansarea iOS 11.0.1 dupa ce s-a descoperit ca unii utilizatori au probleme in a trimite email-uri folosind Microsoft Exchange, asa ca problema este in curs de rezolvare si doar o actualizare a iOS o poate aduce la toata lumea.

iOS 11.0.1 va rezolva problemele cu trimiterea de email-uri prin Microsoft Exchange 2016, Outlook.com sau Office 365, dar este nevoie de putina rabdare. Compania Apple a confirmat faptul ca lucreaza cu Microsoft la rezolvarea acestor probleme, iar gradul de importanta este ridicat pentru ca multe companii folosesc aceste servicii pentru email-urile angajatilor, deci iOS 11.0.1 trebuie sa vina foarte rapid pentru a rezolva lucrurile.

iOS 11.0.1 – Apple confirma lansarea actualizarii

iOS 11.0.1 va fi lansat foarte rapid pentru ca problemele pe care aplicatia Mail din iPhone si iPad le are par sa fi luat companiile Apple si Microsoft prin surprindere. Rar se intampla ca altcineva in afara autoritatilor romane sa fie luat prin surprindere, insa iata ca se intampla si la companii mari, asa ca iOS 11.0.1 va rezolva problema pentru toata lumea si ar trebui sa fie lansat saptamana viitoare.

iOS 11.0.1 este in pregatire pentru lansare, insa pana atunci, cei de la Microsoft recomanda fie folosirea aplicatiei Outlook din AppStore pentru sincronizarea de email-uri, fie o modificare in serverele Exchange. iOS 11.0.1 va veni saptamana viitoare pentru ca Apple are obiceiul de a lansa actualizari de acest gen in saptamana urmatoare lansarii unor noi modele ale iPhone, asa ca nu e nimic chiar neobisnuit aici.

“If you use the Mail app to sync data from Exchange Server 2016 that is running on Windows Server 2016, you can ask the system administrator to disable HTTP/2 in Windows Server 2016 as a workaround. The instructions on disabling HTTP/2 can be found in the Workaround section of KB 4032720: How to deploy custom cipher suite ordering in Windows Server 2016.”

iOS 11.0.1 Apple Confirma Lansarea

16 COMENTARII

  1. Mi-am dat seama că este foarte bun iOS 11 ! Asta pentru ca după ce faci downgrade de la 11 la 10 poți prețui mai bine performanțele bune ale iOS 10, față de 11 ?

  2. butoanele de la bara rapida activeaza orice tip de conectivitate dar cand este vb de dezactivare orice tip de conectivitate acestea raman active in setari puteti verifica! acestea raman active !

  3. Are cineva probleme cu Maps Destinations dupa update-ul la iOS11? pe 10.3.3 mergea perfect, locatiile sunt inca acolo in setari…