iPhone 8 – PRECOMANDA in Romania la Noapte

iPhone 8 la precomanda in Romania din aceasta noapte vine impreuna cu iPhone 8 Plus si Apple Watch 3, produsele urmand a avea preturile anuntate diseara.

iPhone 8 va fi la precomanda in Romania de la noapte, noul telefon urmand urmand a fi lansat in Romania pe data de 29 septembrie, deci peste exact o saptamana. iPhone 8 va fi disponibil pentru precomanda incepand din aceasta noapte impreuna cu iPhone 8 Plus si Apple Watch 3, toate cele 3 produse ale companiei Apple fiind vandute in tara noastra de catre operatorii de telefonie mobila si de alti parteneri Apple.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 vor putea fi precomandate de aici cu sansele cele mai mari de a primi comanda livrata chiar pe data de 29 septembrie in aproape orice fel de combinatie de culoare si spatiu de stocare. Precomanda trebuie sa o faceti diseara la eMAG incepand cu ora 00:00 pentru a fi siguri ca primiti produsul in ziua de 29 septembrie, desi avand in vedere interesul, e posibil ca si precomenzile facute maine sa ajunga.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 pot fi precomandate de la Orange prin aceasta pagina, insa avand in vedere experienta de anii trecuti, e foarte posibil ca doar clientii existenti sa le poata comanda. Orange ar trebui sa aiba cele mai mici preturi la precomanda pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3, insa restrictiile privind achizitia doar de catre clientii existenti limiteaza extrem de mult oportunitatile multora.

iPhone 8 – precomanda in Romania incepand din aceasta noapte

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi disponibile la precomanda inclusiv la cei de la Vodafone prin aceasta pagina, tot de la ora 00:00. Vorbim despre precomenzi pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus care ar putea fi disponibile si pentru cei care nu sunt clienti ai operatorului de telefonie mobila, cei de la Vodafone avand preturi mai mari decat Orange, poate si chiar decat eMAG.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor putea fi precomandate de la Telekom prin aceasta pagina, insa e putin probabil ca acest operator sa aiba comenzile deschise din aceasta noapte. In general cei de la Telekom deschid precomenzile pentru noile produse Apple in dimineata zilei de precomenzi, astfel ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu ar trebui sa fie disponibile din aceasta noapte la operator.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 vor avea preturile listate de catre toti partenerii Apple abia diseara la ora 00:00, asa ca abia atunci veti sti cati bani va trebui sa platiti. Acestea fiind spuse, la noapte va trebuie sa fiti vigilenti si sa va grabiti pentru a face o precomanda pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 pentru ca nu se stie ce stocuri vor fi alocate tarii noastre, avand in vedere ca in China s-au facut precomenzi mai mari decat credea Apple.

iPhone 8 PRECOMANDA Romania Noapte