iPhone 8 la Orange – PRET la Precomanda

iPhone 8 la Orange si pretul la precomanda au fost dezvaluite si pentru iPhone 8 Plus, costul la abonament fiind deasemenea anuntat de catre operator.

28

iPhone 8 la Orange are pretul la precomanda dezvaluit intr-un final de catre operatorul de telefonie mobila, iar in aceasta pagina gasiti rapid toate modelele vandute chiar acum, ele fiind listate ca disponibile in stoc, cu butonul de achizitie vizibil dupa 00:00. Preturile iPhone 8 la Orange sunt la fel precum cele din Apple Store Europa, iPhone 8 Plus fiind intr-o situatie similara, sa cum era de asteptat de la un partener gold al Apple care are parte si de atentie mai mare din partea companiei americane.

iPhone 8 la Orange are preturile la abonamente dezvaluite impreuna cu deschiderea precomenzilor, insa aici vorbim despre abonamentele recomandate de catre operator. Pretul iPhone 8 la abonamentul vostru va fi afisat in momentul in care accesati pagina produsului si sunteti logati in sectiunea contul meu pentru a va fi calculata subventia de care veti beneficia la achizitionarea telefonului prin reteaua Orange.

iPhone 8 la Orange va fi vandut cu prioritate pentru clientii operatorului de telefonie mobila, prin aceasta pagina, deci daca veti dori sa il cumparati din postura de client nou, s-ar putea sa ramaneti dezamagiti. Cei de la Orange actioneaza la fel in feicare an cu lansarile de noi modele ale iPhone, asa ca in cazul iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu existau motive sa existe diferente, mai ales ca telefoanele nu sunt chiar atat de populare.

iPhone 8 la Orange – pret la precomanda in Romania

iPhone 8 are la Orange Romania preturi care incep de la numai 769 de euro, cu 30 de euro mai mici decat in Apple Store Europa, o serioasa surpriza. Practic pentru versiunea standard a iPhone 8 64 GB veti plati aproximativ 3540 de LEI anul acesta, ceva mai mult decat anul trecut, dar diferenta este data de faptul ca Apple a scumpit preturile produselor, ele fiind oricum mai ieftine in Romania decat in Germania, Franta, Italia, etc.

iPhone 8 Plus are preturi care incep de la 869 de euro la Orange Romania, asa cum este si normal fata de iPhone 8, diferenta fiind de 100 de euro, cum o practica si Apple. iPhone 8 Plus cu 256 GB spatiu de stocare costa totusi 1049 de euro la cei de la Orange, dar avand in vedere ca vorbim despre de 4 ori mai mult spatiu de stocare, diferenta de 180 de euro intre modele este mai mica decat ceea ce percepe Apple de obicei.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au la Orange Romania preturi mai mici decat in orice alt magazin din tara noastra, pentru ca operatorul este partener gold. Cei de la Vodafone au preturi cu 10 euro mai mari pentru telefoane, suma fiind una destul de mica daca luam in considerare faptul ca si la ei vorbim despre preturi mai mici decat in multe alte state europene unde exista Apple Store.

iPhone 8 Orange PRET Precomanda