watchOS 4 Restrictioneaza Redarea de Muzica

watchOS 4 restrictioneaza redarea de muzia pe Apple Watch, compania Apple fortand utilizatorii sa faca trecerea spre Apple Watch 3 si Apple Music.

watchOS 4, cea mai noua versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch, restrictioneaza posibilitatea de a reda muzica pe iPhone prin intermediul ceasului inteligent. Mai exact, acum watchOS 4 nu mai permite vizualizarea bibliotecii muzicale de pe iPhone direct de pe un Apple Watch, asa ca va trebui sa va obisnuiti cu faptul ca aceasta functie a disparut de tot de pe ceasurile noastre inteligente.

watchOS 4 permite in continuare controlarea muzicii redate pe iPhone, insa este necesar ca redarea sa inceapa pe telefon pentru a fi controlata mai api de pe ceasul inteligent. watchOS 4 permite deasemenea sincronizarea de playlist-uri si muzica ascultata foarte des, Apple Watch putand controla aceste lucruri, daca sunt sincronizate in prealabil de pe iPhone, asa ca utilizatorii sunt tot mai limitati.

watchOS 4 are aceste limitari impuse de catre compania Apple deoarece Apple Watch 3 are conectivitate 4G LTE si va permite utilizarea Apple Music fara un telefon. watchOS 4 impinge practic utilizatorii spre Apple Watch 3 si Apple Music, iar daca sunteti dornici sa cumparati ceasul inteligent, ei bine el va fi disponibil pentru precomanda in Romania la noapte prin aceasta pagina.

watchOS 4 restrictioneaza redare muzica