watchOS 4 Restrictioneaza Redarea de Muzica

watchOS 4 restrictioneaza redarea de muzia pe Apple Watch, compania Apple fortand utilizatorii sa faca trecerea spre Apple Watch 3 si Apple Music.

watchOS 4, cea mai noua versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch, restrictioneaza posibilitatea de a reda muzica pe iPhone prin intermediul ceasului inteligent. Mai exact, acum watchOS 4 nu mai permite vizualizarea bibliotecii muzicale de pe iPhone direct de pe un Apple Watch, asa ca va trebui sa va obisnuiti cu faptul ca aceasta functie a disparut de tot de pe ceasurile noastre inteligente.

watchOS 4 permite in continuare controlarea muzicii redate pe iPhone, insa este necesar ca redarea sa inceapa pe telefon pentru a fi controlata mai api de pe ceasul inteligent. watchOS 4 permite deasemenea sincronizarea de playlist-uri si muzica ascultata foarte des, Apple Watch putand controla aceste lucruri, daca sunt sincronizate in prealabil de pe iPhone, asa ca utilizatorii sunt tot mai limitati.

watchOS 4 are aceste limitari impuse de catre compania Apple deoarece Apple Watch 3 are conectivitate 4G LTE si va permite utilizarea Apple Music fara un telefon. watchOS 4 impinge practic utilizatorii spre Apple Watch 3 si Apple Music, iar daca sunteti dornici sa cumparati ceasul inteligent, ei bine el va fi disponibil pentru precomanda in Romania la noapte prin aceasta pagina.

watchOS 4 restrictioneaza redare muzica

Articolul precedentiPhone X are Productia Amanata din Nou de Apple
Articolul următoriOS 11 – Cum Activezi Luminozitatea Automata
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.