iPhone 8 – Apple e Foarte Multumita de Vanzari

iPhone 8 a multumit compania Apple in ceea ce priveste vanzarile inregistrate dupa lansare, iar asta in mod surprinzator dupa ce cozile s-au dovedit a fi mici.

iPhone 8 tine Apple multumita de vanzarile initiale pe care le inregistreaza produsul lansat astazi in lumea intreaga impreuna cu iPhone 8 Plus. Vorbim despre o lansare iPhone 8 trista si lipsita de entuziasm pentru ca singura coada formata pentru vanzarea noilor modele de telefoane a fost intalnita in Apple Store San Francisco, unde a fost prezent si presedintele companiei, deci poate nu e chiar atat de intamplatoare adunarea oamenilor.

iPhone 8 inregistreaza vanzari foarte bune, conform presedintelui Apple, Tim Cook declarand intr-un interviu ca stocurile de telefoane s-au epuizat in unele magazine ale Apple. El a recunoscut faptul ca Apple Watch 3 are probleme mai mari cu stocurile decat iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iar asta in conditiile in care in ultimele zile presa s-a plans de faptul ca exista probleme cu conectivitatea 4G LTE a ceasului inteligent.

iPhone 8 Apple Multumita Vanzari

iPhone 8 nu pare sa aiba deocamdata probleme de functionare, dar nici nu prea exista foarte multe dovezi ale modului in care functioneaza telefonul nou al Apple. Numarul de persoane care a cumparat iPhone 8 si iPhone 8 Plus este destul de redus anul acesta, pana si presa intrebandu-se ce s-a intamplat cu marile cozi pe care lumea le vedea de fiecare data cand se lansa un model important al iPhone pe piata.

iPhone 8 Apple Multumita Vanzari 1

iPhone 8 – Apple e foarte multumita de vanzari

Lansarea iPhone 8 din San Francisco a adunat la coada peste 100 de persoane dornice sa cumpere noul produs al companiei, sau poate un Apple Watch 3, ori un Apple TV 4K. Angela Ahrendts, vicepresedintele senior care administreaza Apple Store-urile, afirmand ca lumea nu mai sta la coada pentru ca si-a comandat acasa iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple Watch 3 si Apple TV 4K.

iPhone 8 Apple Multumita Vanzari 2

iPhone 8 este, in realitate, un telefon de duzina pentru Apple, un fel de iPhone SE, care a fost fortat in oferta pentru a nu lasa un go de 2 luni intre perioada in care lumea astepta lansarea iPhone X si data la care va fi lansat. Apple avea nevoie de un tampon, iar iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt acel tampon facut cu riscul tuturor criticilor si ironiilor pe care le vedem in momentul de fata in intreaga lume.

iPhone 8 Apple Multumita Vanzari 3

“Here’s what we’re seeing right now. The watch with LTE — the Series 3 Watch — we are sold out in so many places around the world. And we’re working really hard to meet demand. We’ve sold out of iPhone 8 and 8 Plus in some stores, but we’ve got good supply there. You can see what’s going on here this morning — I couldn’t be happier.”

iPhone 8 Apple Multumita Vanzari 4

iPhone 8 are lansarea pregatita temeinic de catre Apple, inclusiv cu scuze si materiale promotionale care sa distraga atentia de la lipsa entuziasmului privind aparitia sa. Multa lume nici macar nu stie ca s-a lansa iPhone 8, mai multa lume fiind interesata de Apple Watch 3, sau poate chiar Apple TV 4K, insa toata lumea spera sa vada cozi cand se va lansa iPhone X, adica in data de 3 noiembrie.

iPhone 8 Apple Multumita Vanzari 5

iPhone 8 Apple Multumita Vanzari 7

26 COMENTARII

  1. Canta cucu’ n Cupertino,
    of lansarea bato vina.
    Nu vrem 8 pe piata acum
    Doar Xul ca e ma bun.
    Rabdam, rabdam,
    Xul il asteptam???

  2. Eu am telefonul iPhone 6 Plus și pentru mine ca un upgrade sigur ca o sa fie iPhone X. Nu vreau iPhone 8 Plus deoarece arată la fel, are sticla pe spate și îmbunătățiri. Pentru asta o sa cumpăr iPhone X. Păcat ca nu are modulul 128GB așa căci o sa cumpăr 256GB , 64GB prea puțin.

  3. 6 clienti apple pt ip8 cu invitatie la apple store Amsterdam! Penibil! Cred ca vor fi surprize si cu ip x …dar bineinteles ca de obicei vor da vina pe stocuri extrem de reduse nu pe pretul exorbitant 🙂 Vraja apple sa cam dus…

  4. da cu siguranța au avut vanzari foarte mari,e logic ca apple sa zica ca sa vandut ok în realitate nimanui nu îi pasa de iphone 8 toți așteapta iphone x.

  5. nici iphone x nu va avea vanzari mari dar din ce se vede se vrea a fi o ediție limitata probabil vor exsita doar vreo 2-3 milioane de terminale.

  6. Mi se pare absurd sa merg sa stau la coada pentru a cumpara un telefon,cand pot foarte frumos sa il comand pe internet si sa il primesc acasa,si probabil ca foarte multi gandesc asa.

  7. Femeile de serviciul, șoferii de autobuze, vânzătoarele de la Carrefour și alți “bogați” de genul ăsta nu prea știu să cumpere pe internet.

  8. corect. aia sunt primii care isi cumpara aifon.e clar,aifonul e ptr saraci in primul rand,un sarac epateaza mai mult decat un bogat.

  9. Uite ca la asta nu m-am gandit.Acum,ca mi-ai atras atentia,mi-am dat seama ca ai dreptate,chiar Tim Cook a spus ca iphone nu e un telefon pentru bogati.

  10. Când îți dai toți banii pe un telefon,e normal sa îl vezi cel mai de preț lucrul tău.Referitor la bogații cu iphone,îmi amintesc ce mi-a zis un individ care confecționează diverse obiecte din piele,când am mers la el sa îmi lucreze un portofel ,un model gandit de mine,măsurat,bla…cică e importante portofel ai,dar mai important e ce pui in el…