Prima Pagina iPhone X iPhone X a Dominat Lansarea iPhone 8

iPhone X a Dominat Lansarea iPhone 8

iPhone X a dominat lansarea iPhone 8 desi noul telefon va fi pus in vanzare abia in noiembrie, fanii Apple avandu-l in gand chiar si la cozile de la Apple Store.

iPhone X a dominat lansarea iPhone 8, desi vor mai trece multe saptamani pana cand noul telefon al companiei Apple va fi macar disponibil pentru precomanda. Apple a stabilit ca iPhone X va putea fi precomandat de catre clienti incepand cu data de 27 octombrie, in timp ce iPhone 8 poate fi precomandat de aici chiar incepand de noaptea trecuta, dar in ciuda lipsei din magazine, noul telefon a fost in mintea tuturor.

iPhone X a dominat lansarea iPhone 8 pentru ca de fiecare data cand a pus o intrebare privind lipsa cozilor pentru punerea in vanzare a noului produs al companiei Apple, iPhone X a fost adus in discutie. Toata lumea a fost de acord ca vanzarile iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt mici din cauza faptului ca iPhone X va fi lansat abia pe data de 3 noiembrie si in ciuda pretului mare, foarte multa lume asteapta sa il cumpere.

iPhone X a dominat cam toate discutiile pe internet si cel mai probabil inclusiv la magazinele Apple, noul telefon fiind mult mai asteptat decat iPhone 8. Compania americana nu vrea sa recunoasca asta si nici nu are de ce, ea mergand in continuare pe ideea ca iPhone 8 inregistreaza vanzari foarte bune, chiar daca stiu ca pentru iPhone X va fi cerere foarte mare si nu vor avea cum sa o acopere dupa lansare.

iPhone X a dominat lansarea iPhone 8

iPhone X nici macar nu a intrat in productie la compania Foxconn deocamdata, Apple avand in continuare probleme cu finalizarea specificatiilor telefonului. Componentele pentru iPhone X nu sunt deasemenea produse in cantitati suficient de mari pentru a sustine o productie la scara larga de cateva sute de mii de unitati pe zi, iar Apple va avea dificultati in a egala macar vanzarile iPhone 8 in noiembrie.

iPhone X este asteptat de cel putin jumatate dintre fanii Apple care doreau sa cumpere un model al iPhone in aceasta toamna de la companie. Aproape jumatate dintre ei au cumparat iPhone 8 si o vor face in urmatoarea saptamana, iar restul asteapta iPhone X si se pare ca numarul celor din urma este ceva mai mare, altfel cozile din fata magazinelor Apple ar fi fost cu mult mai lungi decat s-a vazut.

iPhone X genereaza asteptari enorme, iar daca pe 3 noiembrie nu vom vedea cozi lungi in fata magazinelor Apple, atunci va exista o foarte mare problema pentru companie. Lipsa cozilor pentru lansarea iPhone X va sugera faptul ca lumea nu-l doreste, asa ca va fi interesant de vazut cum va reusi Apple sa creasca entuziasmul pentru aparitia acestui viitor nou model al iPhone.

iPhone X Dominat Lansarea iPhone 8

 • Eu cred ca se va vinde mai bine ca iPhone 8, dar nu cu acele cozi pe care Apple le avea in trecut.

 • iullian

  Niciodată nu o sa mai prindă Apple sau alți producători cozi de genul dacă nu vin cu ceva adevărat revoluționar. Și când zic revoluționar mă refer la cum a fost primul iPhone când a fost lansat. Sau iPhone 4

 • david

  Tare imi doresc sa nu fie cozi, iar apple sa faca un dus cu apa rece. Sa se trezeasca putin la realitate cu preturi acelea. Sa ceri 1000$ pentru un “caca” vorbitor deja suntem luati de prosti..

 • iulian75

  Dintre cei care au iPhone 7 foarte putini vor face upgrade la i8 sau ix…
  Și sunt destui care au i7-i7plus

 • Visan Teodor

  Iphone X se va vinde bine si e normal sa fia asa,e ceva nou in seria iphone.In legatura cu cozile din fata magazinelor,reteta va fi aceeasi ca si in alte dati :fani fara orizont + angajati sub acoperire…si presa va vui.

 • radu

  pe asta mizeaza si apple david pe prostii pe care in fiecare an pun botu la acelasi telefon doar cu mici schimbari si preturi tot mai mari ca merge

 • Andrei

  Nu vine mai repede data de 3 noiembrie?

 • 61pry

  se numeste iphone 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!! adriane chiar crezi ca e demn de denumirea iphone x? iphone x ar unul ca o bratara pe mana – un S.F. ceva, nu ala